Monaco - Tottenham Hotspur in Grupa E din Champions League


Monaco- Tottenham Hotspur în Grupa E din Champions League se va disputa pe 22 Noiembrie pe stadionul Stade Louis II, Monaco.
Tottenham Hotspur are nevoie de victorie dacă vrea să ajungă în primăvara europeană. Echipa din Anglia are doar 4 puncte după 4 meciuri, o victorie și un egal.
Spurs a pierdut ambele meciuri jucate acasă până acum, 2-1 cu Monaco în primul meci din grupă și 1-0 cu Leverkusen în etapa trecută din Liga Campionilor.
Monaco este pe primul loc în grupă cu 8 puncte, 2 victorii și 2 egaluri. Monaco mai are nevoie de 1 punct în meciul de marți ca să se califice matematic pentru meciurile eliminatorii din CL.

Statistică:

  • Cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 3 ori până acum și fiecare are o victorie, iar al 3-lea meci s-a încheiat la egalitate. În ultimul meci jucat pe terenul celor de la Tottenham, oaspeții au condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Bernardo Silva și Thomas Lemar. Golul de onoare al englezilor a fos înscris de Toby Alderweireld.
  • Monaco a jucat de 15 ori împotriva echipelor din Premier League în cupele europene și a câștigat de 7 ori, a pierdut de 4 ori și de 4 ori meciurile s-au terminat nedecis.
  • Spurs nu a câștigat niciodată împotriva echipelor din Franța, dar din 4 meciuri jucate are 3 egaluri și o înfrângere.


O să mă bazez pe statistică la acest meci și o să pariez pe DNB Monaco la cota 1,80. Monaco are o apărare beton și nu cred că va pierde marți seară. Tottenham primește gol aproape în fiecare meci din Premier League și cred că va încasa și în Champions League. De aceea va recomand și pariul pe goluri marcate: peste 2 goluri la cota 1,60.

Comentarii

  1. Asa cum v-am obisnuit ambele pariuri propuse in acest articol au iesit fara probleme. Monaco a invins cu 2-1 si implicit si pariul peste 2 goluri. Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu