Exista un pariu sigur in Liga 1?

Mulți pariori și-au pus întrebarea dacă există un pariu sigur în Liga 1? Răspunsul e simplu și este DA. În meciurile din campionatul României dintre Steaua și Viitorul din 2013 și până acum câștigă doar Steaua, indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare. 10 meciuri s-au jucat din 2013 și până acum și doar echipa lui Gigi Becali a câștigat fără emoții. Desigur că și Viitorul are ocazii și mai marchează in aceste partide de fotbal, dar la final steliștii câștigă toate cele 3 puncte.
Steaua când joacă acasă are cota aproximativ 1,50 și când joacă în deplasare are cota 2 împotriva Viitorului.

În sezonul 2012/13, Viitorul juca pe terenul Stelei și avea nevoie de victorie ca să rămână în Ligă 1. Meciul a fost câștigat de Viitorul cu 5-2, iar Becali a zis că nu a fost blat, că a fost doar omenie. De atunci, ori e coincidență ori îi întoarce gestul, Hagi nu mai câștiga cu Steaua.
În acel meci Viitorul conducea cu 4-1 la pauză și toată lumea strâmba din nas. Golurile Viitorului au fost marcate de Dică din penalty în minutul 35, Aurelian Chițu în minutele 9 și 38, Larie Ionuț în minutul 42. Pentru Steaua a marcat Nikolic în minutul 37 din lovitura de la 11 metri.
În repriza a 2-a s-au mai marcat doar 2 goluri, unul de fiecare echipă.

Din 2014 eu pariez de fiecare dată când joacă Steaua cu Viitorul în Liga 1 și fac un ban cinstit. Există un pariu sigur în Liga 1, iar acesta este reprezentat de victoria echipei lui Gigi Becali împotriva echipei lui Hagi. Dacă nu mă credeți, aruncați o privire pe poza de mai jos și o să vedeți toate rezultatele meciurilor dintre cele 2 echipe din utimii ani.

Comentarii