Tot ce trebuie sa stii despre meciul Manchester United vs Manchester City

Din 2014 până acum, Manchester City nu a câștigat împotriva echipei Man United. În 38 de meciuri jucate din Premier League între cele 2 echipe de top, Man United are 20 de victorii, 7 egaluri și 11 înfrângeri.

În ultimul Manchester Derby, de pe stadionul Etihad, Marcus Rashford a marcat singurul gol al meciului și a devenit cel mai tânăr jucător care a înscris în cel mai tare derby pentru fanii din Manchester.

Utima întâlnire dintre Jose Mourinho și Pep Guardiola a fost în 2013. Atunci s-au întâlnit Chelsea și Bayern Munich în Super Cupa Europei. După 90 de minute scorul a fost 2-2, iar Bayern Munich a câștigat la lovituri de la 11 metri.
În timpul celor 90 de minute, Franck Ribéry a înscris și s-a dus glonț la Guardiola și i-a strigat: Pentru tine am marcat ca să îl bați pe Mourinho. Pentru tine am făcut asta.

Acum 20 de ani Jose Mourinho și Pep Guardiola erau prieteni buni la Barcelona. Mourinho era atunci translatorul lui Sir Bobby Robson la clubul catalan. Acum sunt dușmani de moarte și nu există zi în care cei 2 să nu trimită săgeți otrăvite unul spre celălalt prin intermediul presei.

Sergio Aguero nu va juca în acest meci pentru că este suspendat 3 etape. Argentinianul i-a dat un cot în gură lui Reid de la West Ham. Manchester City a făcut apel, dar pedeapsa a rămas valabilă. În Premier League dacă apar violențe filmate în timpul meciului, chiar dacă arbitrul nu a văzut faza, tot primești suspendare.

Statistica dintre Jose Mourinho și Pep Guardiola până acum:
Meciuri jucate: 16
Guardiola: 7
Mourinho: 3
Egalitate: 6

Echipe Probabile:
Manchester United: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw; Fellaini, Pogba; Martial, Rooney, Mata; Ibrahimovic
Manchester City: Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Clichy; Fernandinho, Kevin De Bruyne, David Silva; Nolito, Jesus Navas, Raheem Sterling


Sursa foto Oulala

O sa pariez la Manchester United vs Manchester City ambele echipe marcheaza la cota 1,80.


Comentarii