Italia - Suedia e meci de calificare pentru Zlatan Ibrahimovic




Italia - Suedia e meci de calificare pentru Zlatan Ibrahimovic pentru ca daca invinge Italia, sansele suedezilor de a iesi din grupa scad semnificativ.
Italia joaca la acest Campionat European ca intotdeauna. Specialistii spun ca Italia nu are sanse la titlu de cea mai buna echipa din Europa, iar barbatii care au origini in fostul Imperiu Roman o bat pe Belgia fara mare stres in primul meci. Iar Belgia a fost laudata de toata lumea inca de la Campionatul Mondial de fotbal de acum 2 ani, acolo unde a dezamagit iar.

Suedia are un egal in primul meci contra Irlandei si un rezultat pozitiv ar mentine sperantele aprinse in continuare. Scorul dintre Suedia si Irlanda a fost 1-1. Apropo, am observat ca romanii spun ca Irlanda face parte din UK sau Regatul Unit al Marii Britanii. Nu este adevarat. Daca ii spuneti unui irlandez ca face parte din UK s-ar putea sa sara la bataie. Din UK fac parte Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord.

In ultimele 10 partide de fotbal jucate, Italia are 3 egaluri si 7 victorii. Din cele 3 egaluri, 2 au fost obtinute contra Croatiei scor 101 in ambele meciuri. Cel de-al 3-lea egal a fost realizat impotriva Bulgariei, scor 2-2.
4 din ultimele 10 meciuri ale italienilor s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate si 6 s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti.

Suedia are in ultimele 10 meciuri jucate 5 victorii, 3 egaluri si 2 infrangeri. 4 din ultimele 10 meciuri jucate de suedezi s-au terminat cu peste 2,5 goluri inscrise.

O sa pariez la Italia - Suedia peste 2 goluri Handicap Asiatic la cota 1,85. Daca se marcheaza exact 2 goluri primiti banii pariati inapoi.

Comentarii

  1. Italia a castigat cu 1-0 meciul cu Suedia in ultimele minute de joc. Un meci urat si un pariu pierdut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu