Va ajunge Manchester City in finala Champions League?




În meciul tur, Real Madrid și Manchester City au oferit unul dintre cele mai slabe meciuri din acest an din Champions League. S-a jucat în viteză, s-a intrat tare, dar fazele de poartă au fost prea puține. Scorul de 0-0 de la final reprezintă exact ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Dar miercuri seară, de la ora 21:45, ambele echipe nu mai pot păcăli fotbalul. Ca să joci finala de Liga Campionilor trebuie să ataci, să marchezi goluri, să meriți locul în ultimul act al acestei competiții de top.
Real Madrid este favorită la calificare doar dacă Cristiano Ronaldo va fi în primul 11. Am văzut meciul dintre Real Sociedad și Real Madrid fără CR7 în teren, încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 1-0( gol marcat de Bale cu capul în minutul 80). Dar fără Ronaldo, Real arată ca o echipă fără idei de joc, o echipă care nu provoacă frică adversarilor.

Statistica la Real Madrid-Manchester City
Real Madrid are victorii pe linie în Primera Division în ultimele 10 meciuri și în plus a înscris de fiecare dată în aceste partide.
72% din toate meciurile echipei Real Madrid s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. În ultimele 10 partide din Spania, 9 s-au terminat cu peste 2,5 goluri reușite.
Real a deschis scorul în 78% din intalnirile fotbalistice din acest sezon.
Jucătorii antrenați de Zidane au condus la pauză în 67% din meciurile jucate până acum.

Manchester City
67% din meciurile echipei Manchester City s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. În Premier League, Manchester City are în ultimele 10 partide următorul palmares: 5 victorii, 2 egaluri și 3 victorii. În ultima etapă din Anglia, Manchester City a pierdut cu scorul de 4-2 întâlnirea cu Southampton. Dar oaspeții de miercuri seară nu au folosit cei mai buni jucători aflați în lot.
Manchester City este pentru prima oară în semifinalele Ligii Campionilor, iar suporterii acestei echipe își pun întrebarea: Va ajunge Manchester City în finală Champions League?
Voi ce credeți?

Dacă o să pariați la meciul Real Madrid-Manchester City, ar fi bine să încercați peste 2,5 goluri la cota 1,80. Dar ar fi înțelept să așteptați ca să aveți confirmarea dacă va juca Cristiano Ronaldo în acest meci.

Comentarii