Informatii din toate sporturile de pe Terra




Informații din toate sporturile de pe Terra:
1. Louis van Gaal a fost data afară de la Manchester United. Albert Stuivenberg, Reckers și Frans Hoek au părăsit și ei clubul.
2. Barcelona, Bayern Munchen, Juventus, Benfica și PSG au făcut dubla, cupă și campionat, în acest sezon fotbalistic. Totuși, niciuna dintre aceste echipe nu a fost prezentă în Finala Europa League sau Finala Champions League.
3. Pep Guardiola: Am câștigat 21 de trofee în 7 ani, 3 pe ani. Nu e rău. Dar am avut norocul să antrenez pe Barcelona și Bayern Munchen, care sunt 3 cluburi de fotbal excepționale.

4. NBA-jucătorul Dahntay Jones de la Cavaliers a fost suspendat pentru următoarele meciuri pentru că l-a lovit pe Bismack Biyombo de la Raptors sub centură.
Aceste atacuri sunt cam dese în ultima vreme în baschetul profesionist din SUA.
5. Hochei pe gheață: Canada a câștigat Campionatul Mondial după ce a învins Finlanda în finală. Finlanda are câțiva jucători tineri talentați ca Maatta, Ristolainen și Vatanen, dar încă le lipsește experiența.

6. Rayo Vallecano este pe locul 5 top goluri marcate în Spania după echipele: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid și Athletic Bilbao. Este o echipă foarte ofensivă. Dar așa nu a ajutat-o să scape de retrogradare. Rayo Vallecano a terminat campionatul pe locul 18 cu 38 de puncte.
7. 10 persoane au fost arestate în Italia pentru meciuri aranjate din Serie B în sezonul 2013/14 pentru pariuri online. Meciurile cu probleme au fost: Modena 1-0 Avellino și Avellino 3-0 Reggina.

8. În Argentina, dacă ai probleme cu echipa și se îndreaptă spre retrogradare îl chemi pe Caruso Lombardi. În ultimii 9 ani a reușit să scape 7 echipe de la retrogradare: Argentinos în 2007, Newell's în 2008, Racing în 2009, San Lorenzo în 2012, Argentinos în 2013, Quilmes în 2014 și Sarmiento 2016.
Caruso Lombardi e nebun pentru că se ceartă cu arbitrii, cu jucătorii, cu suporterii, cu toată lumea. Într-o discuție aprinsă cu un arbitru pentru un gol anulat, de nervi a facut pe el. Mai multe o să aflați în videoclipul de mai jos unde Caruso povestește toată întâmplarea.


Comentarii