Klopp se intoarce acasa in Borussia Dortmund - Liverpool




Klopp a adus Borussia Dortmund până în Finala Champions League și a făcut din această echipă un adversar de temut pentru Bayern Munchen în Bundesliga.
Acum, Klopp o antrenează pe Liverpool și se întoarce acasă ca să dea piept cu fosta sa echipă în Europa League, dar și cu Zidul Galben(peluza plină până la refuz la fiecare meci a echipei din Dortmund).

Borussia Dortmund, cu peste 80.000 de spectatori pe meci, rămâne lider european în termeni de aflux de spectatori pentru al patrulea an consecutiv.
Cu o medie de 80.424 spectatori în cursul sezonului trecut, Borussia Dortmund le devansează în clasamentul continental pe FC Barcelona (77.632), Manchester United (75.335), Real Madrid (73.081) şi Bayern Munchen (72.882).

Statistica la Borussia Dortmund-Liverpool:
Borussia Dortmund a câștigat 75% din meciurile jucate până azi și este neînvinsă în ultimele 11 întâlniri.
68% din meciurile echipei Borussia Dortmund s-au terminat cu peste 2,5 goluri. Gazdele de azi au marcat foarte des atunci când au jucat acasă pentru că au un procent de 93% de reușite.
În ultimele 14 meciuri jucate pe teren propriu, Borussia Dortmund nu a cunoscut înfrângerea. Borussia Dortmund este pe locul 2 în Bundesliga cu 67 de puncte.

Liverpool se află pe locul 9 în Premier League cu 45 de puncte la distanță mare de liderul Leicester.
În ultimele 10 partide jucate în Anglia, Liverpool are 4 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. În 6 din ultimele 10 meciuri jucate în Premier League, pariul GG(ambele echipe marchează) a ieșit fără probleme pentru ca Liverpool marchează des. Dar echipa din Liverpool primește goluri și pierde meciuri chiar și atunci când a condus la pauză cu 2-0.
70% din ultimele 10 partide de fotbal ale echipei Liverpool s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.

La meciul din Europa League dintre Borussia Dortmund și Liverpool o sa pariez peste 2,5 goluri la cota 1,80.

Comentarii