Clubul acesta nu are voie sa dispara




Acest articol a fost preluat de pe site-ul www.fcmbaiamare.ro , iar linkul este acesta Abonamente si bilete pentru play-off
Am facut acest gest pentru a sprijini fotbalul din provincie si pentru a ajuta un prieten de pe Twitter - robbiebm

Clubul acesta nu are voie sa dispara. Jucatorii, stafful au luptat enorm sa aduca Baia Mare in prim planul fobalului din Romania. Ati uitat ca in ultimii 20 de ani fotbalul din Baia Mare s-a zbatut in anonimat ?

Acum suntem in play off, o tara intreaga ne-a laudat performanta si o tara intrega ne-a apreciat pentru meciul cu Steaua.
Vom lupta pana la capat ca sa nu facem orasul de rusine.

De maine se pun in vanzare abonamentele pentru minicampionatul din Play Off. Jucam impotriva echipelor Gaz Metan Medias, UTA, FC Brasov si CS Mioveni. Avem sansa noastra dar nu putem de unii singuri. Avem nevoie de fiecare om care iubeste fotbalul in Baia Mare. Un abonament la tribuna oficiala va costa 200 de lei, iar unul in celelalte sectoare, 100 de lei.

Biletele pentru meciuri vor costa 20 de lei la tribuna oficiala si 10 lei in celelalalte. Scopul nostru este sa vindem 5.000 de abonamente. Aceasta campanie de vanzare de abonamente se adreseaza in primul rand celor care au posibilitatea financiara sa se implice.
Pentru acei suporteri care doresc dar nu au posibilitatea, ramane varianta achizitionarii de bilet la fiecare meci, varianta mai ieftina.

IMPORTANT PENTRU FIRME : nu va cerem pomana sau sponsorizari. Daca doriti sa ne ajutati cumparati abonamente pentru angajati. Ne ajutati si pe noi si va bucurati si angajatii. Veti primi factura si chitanta pentru abonamentele achizitionate.

Toti banii incasati din aceasta campanie vor fi folositi pentru salariile jucatorilor si pentru cheltuielile cu organizarea meciurilor si a deplasarilor. La finalul campionatului Clubul va publica bilantul cu veniturile si cheltuilelile din aceasta campanie. Totodata invitam public un reprezentant al suporterilor si unul al firmelor care doresc sa se implice, sa fie membri ai consiliului director al clubului in asa fel incat sa aiba posibilitatea sa observe felul in care sunt folosite aceste fonduri.

Speram ca macar in ceasul al 12-lea sa se implice toti cei care iubesc acest sport si au posibilitatea sa ajute. Multumim

Cristian Span – presedinte FCM Baia Mare


Comentarii