Ce sfaturi au pariorii profesionisti in alegerea pronosticurilor de pe biletul zilei




Inca de la inceput as vrea sa spun ca biletul zilei trebuie sa fie format din pronosticurile in care ai cea mai mare incredere in ziua respectiva si care ideal ar fi sa fie minim doua maxim patru. De la cinci pronosticuri in sus deja eu n-as mai vorbi despre biletul zilei. Am avea multe variabile la un bilet cu cinci sau mai multe selectii si un rol esential in castigarea biletului il va avea in acest caz si norocul.

Unii pariori formeaza biletul zilei in 5 minute, altii studiaza oferta chiar si 2-3 ore. Cum este mai bine sa procedam? In mod cert precum altii din exemplul precedent. N-ai cum sa faci biletul zilei intr-un interval de 5 minute, nici chiar in 20-30 de minute as zice. Din experienta capatata de-a lungul anilor, citind si ce au scris pariori profesionisti, si nu ma refer neaparat la jucatori din Romania, am ajuns sa am un anumit algoritm in alegerea celor 2-4 pronosticuri care vor forma cel mai bun bilet al zilei respective.

In primul rand arunc o privire de ansamblu asupra ofertei de pariere. Acest lucru il fac mai greu in weekend cand avem sute de evenimente si mult mai usor in cursul saptamanii, dar despre formarea biletului zilei in weekend o sa scriu putin mai jos. Studiez asadar oferta din ziua respectiva strict din punct de vedere al datelor statistice. Ma refer aici la clasamente, forma de moment sau intalniri directe.

Dupa un astfel de studiu ajung ca din oferta initiala sa tintesc un anumit numar de pariuri, dar si acesta destul de ridicat pentru a forma biletul zilei, asa ca trebuie sa mai tai din ele Urmatorul pas este evitarea "public bet-urilor". Daca am pus ochii pe un pronostic care in ziua respectiva s-ar putea regasi pe un numar foarte ridicat de bilete prefer sa-l evit. Motivul este simplu: fiind jucat de zeci de mii de pariori din intreaga lume acel pronostic ar putea aduce pagube caselor de pariuri online si stim cu totii ca acestea nu dorm. Acum este final de sezon si este mai greu de facut un studiu, dar verificati perioada precedenta si urmariti zilele in care joaca doar 1-2 echipe foarte puternice din fotbalul european. Veti avea o surpriza sa vedeti cate din acele echipe s-au incurcat desi erau foarte mari favorite. A se incurca nu inseamna neaparat ca n-a castigat partida, dar daca vorbim de un meci precum Bayern Munchen - Frankfurt (1:0) acesta deja o surpriza. S-au jucat cu siguranta bani multi aici pe handicap 1, peste 2.5 goluri, Bayern marcheaza minim doua goluri etc.

Am taiat si value bet-urile, daca exista, si am ajuns la oscilatiile de cote. Daca unui pronostic ii scade foarte mult cota sau, cazul contrar, ii creste foarte mult cota atunci consider ca trebuie taiat din lista. Inseamna ca fie s-au pariat bani multi pe acel pronostic (daca-i scade cota), fie pe pronosticul contrar (daca-i creste cota). Ori acest lucru ma pune pe ganduri si prefer sa scot pronosticul din lista mea.

Am trecut de toata aceasta selectie statistica si ajung la cautarea informatiilor despre echipe. Jucatori indisponibili, reveniri importante, anuntarea unui prim 11 similar cu cel folosit la meciul din urma cu trei zile, declaratii mai ciudate ale antrenorilor sau jucatorilor, informatii despre arbitri, informatii despre starea vremii sunt toate date pe care le iau in calcul. Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa nu joc un pronostic de tipul peste 2.5 goluri, desi statisticile erau clare in favoarea lui, deoarece urma sa ploua si sa se joace pe un teren prost. Sau mi s-a intamplat sa nu joc un anumit pronostic deoarece antrenorul echipei pe care aveam de gand sa joc spunea ca este cu gandul la meciul urmator celui analizat, mult mai important, si astfel ma gandeam ca echipa pe care eu urma sa pariez nu va fi foarte concentrata la acel joc.

Aceasta parte prezentata in paragraful precedent solicita cele mai multe resurse. Site-uri in limbi ciudate, traduceri partiale cu Google Translate si multe batai de cap. De aceea in weekend prefer sa ma axez doar pe anumite competitii. Urmez "ritualul" de mai sus selectand in prima faza doar meciurile din cele mai importante competitii. Sunt constient ca exista posibilitatea de a pierde anumite ponturi pariuri bune, dar nici n-am timp toata ziua sa staiu sa analizez meciuri.

In final daca ma incadrez si raman cu 2-4 pronosticuri pe biletul zilei fotbal joc biletul. In general aplic un money management al mizei fixe lunare. De exemplu luna aceasta joc 10% din banca pe bilet in fiecare zi. La finalul lunii trag linie si recalculez valoarea acelui procent de 10%. In schimb, daca n-am patru pronosticuri ci mai raman vreo 5-6 apelez la site-uri precum biletu-zilei.com, site-uri care ofera predictii sportive. Consult 9-10 astfel de site-uri interne si internationale pentru a vedea ce recomanda si ele la meciurile selectate de mine. Daca gasesc pe mai multe site-uri un pronostic contrar fata de cel ales de mine prefer sa merg pe mana lor. Nu, nu voi juca pronosticul recomandat de ei, ci voi elimina pronosticul din lista mea.

Dupa ce am biletul zilei format este important si agentia de pariuri online unde-l voi juca. Personal prefer sa-mi tin banii la trei case de pariuri online si sa joc biletul zilei acolo unde mi se ofera cota cea mai mare pentru el. Celor care sunt la inceput de drum si n-au o banca consistenta, care sa le permita sa tina bani la trei agentii diferite, le recomand sa aleaga Unibet. Casa de pariuri online scandinava a fost declarata numarul 1 in diverse topuri realizate de celebre publicatii internationale de profil. De aceea va recomand sa jucati biletul zilei la Unibet in mod constant pentru ca pe termen lung veti avea mai mult de castigat. Pe langa faptul ca gasim la ea cote destul de bune, de multe ori peste ceea ce ofera concurenta, avem si un bonus Unibet reprezentat de 50% din miza primului pariu asigurata, pana la cel mult 150 RON.

Comentarii