Statistica la Roma - Real Madrid




Maine seara de la ora 21:45 se va disputa prima mansa din Champions League: Roma - Real Madrid.

Statistica la Roma - Real Madrid
Roma are 4 victorii la rand in Serie A. In ultimele 10 meciuri are doar o singura infrangere in fata lui Juventus. Dar Juventus este eroul negativ in Serie A pentru ca bate pe toata lumea.
Roma a primit gol in 83% din meciurile jucate acasa. Dar a si marcat des pentru ca a inscris de fiecare data in 92% din meciuri atunci cand a jucat in fata suporterilor proprii.
In ultimele 10 meciuri, Roma a avut rezultate de peste 2,5 goluri in 4 intalniri fotbalistice. In 6 din ultimele 10 partide, pariul GG(ambele echipe marcheaza) a iesit fara probleme. Roma a inscris si primit gol in meciurile contra echipelor: Carpi, Sampdoria, Frosinone, Verona, Milan si Chievo.

Real Madrid este neinvinsa in ultimele 9 partide si a inscris de fiecare data in aceste meciuri. 71% din meciurile echipei Real Madrid s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.
Real inscrie foarte des in deplasare pentru ca are un procent de 82% de realizari pe teren strain.
In 67% din partide, Real a condus la pauza.
In ultimele 10 meciuri din Primera Division, Real Madrid are doar o singura infrangere in fata celor de la Villarreal cu 1-0. In rest are doar 2 egaluri si in rest victorii.
8 din ultimele 10 partide de fotbal in care a jucat Real in Spania s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. In 7 din ultimele 10 meciuri, pariul GG a iesit destul de repede.

Alte cote la Roma - Real Madrid
Victoria echipei Roma are cota 4,70 si egalul are cota 4. Victoria Realului din Madrid are cota 1,85. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,72 si sub 2,5 goluri are cota 2,36.
Victoria la pauza a gazdelor de maine seara are cota 4,65 si egalul are cota 2,34. Victoria echipei Real Madrid dupa 45 de minute are cota 2,48.
Pariul GG are cota 1,68.

Maine o sa pariez peste 2,5 goluri cota 1,72 la Roma - Real Madrid. Stiu ca e prima mansa si echipele joaca la siguranta, dar cred ca Real Madrid va marca si jocul se va deschide. Pariul este cu titlu informativ.

Comentarii