Statistica la Arsenal - Barcelona




Mâine seară, de la ora 21:45 se vor disputa 2 meciuri spectaculoase în Champions League: Arsenal-Barcelona și Juventus-Bayern Munchen.
Azi o să scriu un articol despre meciul Arsenal-Barcelona care e transmis în direct pe Dolce și pe Sport.ro

Statistică la Arsenal-Barcelona
Arsenal se află pe locul 3 în Premier League cu 51 de puncte, la 2 puncte distanță de locul 1 ocupat de surpriza campionatului: Leicester City.
Arsenal a câștigat cu 2-1 în ultima etapă chiar împotriva liderului din Anglia cu 1 gol marcat în ultima fază de Danny Welbeck.
În ultimele 10 partide din Premier League, Arsenal are 5 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri. Echipele care au învins pe Arsenal sunt Chelsea și Southampton. Dacă Chelsea a câștigat la limită cu 1-0, Southampton a făcut instrunctie cu Arsenal pentru că a învins cu 4-0.
4 din ultimele 10 partide jucate de Arsenal în Premier League s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.
61% din golurile primite de Arsenal în acest sezon au fost realizate în prima repriză.

Barcelona se află pe primul loc în Primera Division cu 63 de puncte: 25 de victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri. În ultimele 10 partide din Primera Division, Barcelona are 9 victorii și o partidă terminată la egalitate(0-0 pe terenul celor de la Espanyol Barcelona).
Barcelona a câștigat 80% din meciurile jucate în acest sezon. Barca a câștigat 67% din toate meciurile jucate în deplasare.
Barcelona a câștigat ultimele 8 meciuri la rând și este neînvinsă în ultimele 18 partide de fotbal.
76% din meciurile catalanilor s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. Barcelona marchează des și în deplasare pentru că are un procent de 92% de realizări pe teren străin.
Barca a deschis scorul în 72% din întâlnirile fotbalistice de până acum. Barcelona a marcat de fiecare dată în ultimele 13 meciuri.

Mâine o să pariez la Arsenal-Barcelona peste 2,5 goluri la cota 1,70. Puteți încerca și victoria Barcelonei la cota 1,73.
Aceste pariuri sunt cu titlu informativ.
Baftă!

Comentarii

  1. Barcelona a invins cu 2-0 pe terenul celor de la Arsenal. Primul pont cu peste 2,5 goluri nu a iesit, dar al doilea cu victoria catalanilor a fost inspirat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu