Stiri din fotbal (12)


Stiri din fotbal

1.În 1937, Sam Bartram portarul lui Charlton a jucat un meci ciudat împotriva echipei Chelsea. Imediat după începerea meciului s-a lăsat o ceață ca în filme. Arbitrul a oprit meciul timp de 15 minute, dar Sam Bartram nu a știut. El a crezut că se joacă în continuare. Și văzând că nu prea sunt atacuri la poarta lui s-a gândit că mijlocașii și atacanții lui pun o presiune enormă pe Chelsea.
Dar totuși echipa lui nu marca pentru că era demult la vestiare. Apoi ceața s-a mai lăsat și a văzut o siluetă pe teren. Era un polițist care l-a întrebat: Ce cauți pe teren? Jocul s-a întrerupt de ceva vreme.
Atunci când a ajuns la vestiar, Sam Bartram a avut o primire ca în filmele de comedie. Toți coechipierii lui au râs.

2. Azi s-au tras la sorți Sferturile de finală din Cupa Spaniei: Barcelona-Athletic Bilbao, Celta-Atletico Madrid, Sevilla-Mirandes, Valencia-Las Palmas.
3. Mesut Ozil a fost ales cel mai bun jucător german în anul 2015. Unii spun că Muller sau Neuer ar fi meritat acest premiu, dar voturile au decis ca Ozil să fie numărul 1 în fotbalul german.
4. Suporterii lui Espanyol aveau de gând să arunce cu un cap de porc în Pique. Oricum ce a fost la gura suporterilor lui Espanyol în timpul meciului Espanyol-Barcelona despre Shakira...nu are rost să reproduc aici cuvintele grele strigate de ultrasi. La Liga din Spania va lua măsuri împotriva banerelor suporterilor care au depășit bunul simț.

5. Jucătorii lui Chelsea au fost cei mai faultați dintre toți cei care joacă în Premier League. Jucătorii în albastru au fost puși în cap de 278 de ori.

6. Luca Toni a declarat: Van Gaal nu îi are la suflet pe jucătorii latini. La Bayern căuta mai mereu ceartă cu mine, Ribery sau Lucio pentru ca suporterii ne iubeau.
7. Alvaro i-a spus lui Messi că e pitic, iar Messi i-a răspuns așa: ești doar un om foarte rău. E ca și cum m-aș certa eu în fața blocului pe la vârsta de 7 ani: Mama ta e urâtă! Iar a ta este grasă.
8. Manchester United este pe cale să semneze cu fundașul italian de 16 ani Luca Ercolani. L-au găsit în Serie D din Italia.
9. Atletico Madrid i-a mărit clauza de transfer lui Griezmann de la 80 de milioane de euro la 100 milioane de euro.
10. Ăsta e viitorul. Dați click pe săgețile din videoclipul de mai jos și o să aveți o perspectivă de 360 de grade. Echipa prezentată în videoclip este PSV Eindhoven.

Comentarii