Pariusigur in 2016




M-am distrat de Revelion și în zilele următoare, dar azi m-am apucat de scris iar pe siteul pariusigur.com
Gata cu vacanța și cu zecile de pahare de băutură(în special shot-uri de Jagermeister), gata cu pomana porcului și cu dependența de salată boeuf, gata cu nopțile pierdute și zâmbetul afișat zilnic. E timpul să ne apucăm de treabă. La Mulți Ani, prieteni dragi și pariori nebuni!

Sper ca în 2016, Biletul Zilei de pe siteul pariusigur să fie mult verde și aici nu mă refer la iarbă sau verde de Paris. Pariorii știu că această culoare reprezintă un pont reușit și bani în portofel.
O să scriu articole cu anumite știri pe care nu le găsiți pe site-urile de sport de la noi, dar și articole despre legea pariurilor online din România. Sper ca anul ăsta cât mai multe case de pariuri online de top să își depună actele pentru licență definitivă, in afară de cele existente.
Știu că nu am pus un pont pe 1 Ianuarie 2016, dar atunci toată lumea se distra și nu cred că aveați chef de pariuri online. Și nici eu.
Pe 1 Ianuarie 2016, pe la 7 dimineața, doar eu cu un prieten și o fată am mai rămas în picioare. Și pentru că toti  dormeau, m-am gândit să le pun puțină muzică lină pentru un somn dulce, cu boxele la maxim: Rammstein-Ich Will

Comentarii