Manchester United nu inscrie deloc




Știți ce rezultate a avut Manchester United în ultimele 10 meciuri jucate acasă, în prima repriză? Vă spun eu realizările: 0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-0.
Și dacă vă întrebați care a fost scorul final, să știți că nu prea se schimbă datele.
Dacă suporterii echipei Man. United nu ar veni în primele 45 de minute, nu ar pierde nimic. Iar vestea bună, în caz că ai probleme cu somnul, are acum rezolvare: pui toate înregistrările echipei Manchester United din acest sezon și te ia somnul imediat. Ultima poreclă a antrenorului principal este Louis Van Boring.

Acum vorbind serios, Manchester United are o apărare beton și arată ca o fortăreață. Dar lipsa contra-atacului sau a ideilor din atacul pozițional fac din această echipă de tradiție să arate ca o echipă mică. Mulți spun că nu pierde și că ăsta e un lucru bun, dar Man. United nu e o echipă care tocmai a promovat în Premier League.
Să mă scuze Vlad Dobroteanu, care e un suporter fanatic al acestei echipe, dar ăsta e adevărul. Toți pariorii care și-au riscat bani pe goluri marcate pe această echipă au avut de pierdut.

Cred că se va schimba antrenorul ăsta plictisitor din sezonul viitor. Schimbarea se poate produce și mai repede, dar conducerea celor de la Manchester United nu are încredere totală în Giggs ca să preia funcția de antrenor principal.
Si niciun antrenor de valoare nu ar prelua echipa din mers.

O sa va las cu un citat vechi, dar amar: When life gives you lem0nade, make lem0ns!

Iar asta e unul din cantecele care se aude pe Old Trafford:
We are just one of those teams
That you see now and then
We often score none
But we seldom score one
We draw 'em at home
And we draw 'em away
We'll bore any bastards
That get in our way.

We are the pride of all Europe
The cock of the North
We hate the Scousers
And Cockneys of course AND LEEDS!
We are United
Without any doubt
We are the Manchester boys!

Comentarii