Bonusuri pariuri sportive




Este sfârșitul anului 2015 și nu sunt foarte multe case de pariuri online în România. Am înțeles că vor mai veni alte case de pariuri importante(William Hill, Ladbrokes) să depună actele de licență la noi, începând din Ianuarie 2016.
Până atunci vă prezint în acest articol bonusuri pentru pariuri sportive valabile pentru români .

Netbet- Bonus de 450 RON
Pe lângă oferta de BONUS de 50% până la 200 RON pentru prima depunere de care poţi beneficia folosind codul NETBET200 în casierie, NetBet oferă acum un bonus EXTRA în valoare de până la 250 RON fără a fi necesar să realizezi o altă depunere.
Tot ceea ce trebuie să faci este să faci primul depozit folosind codul NETBET200 şi apoi să dai click pe butonul de înregistrare de mai jos pentru a beneficia de aceasta promoţie.

Valoarea bonusului extra va fi după cum urmează:
Pentru primul depozit între 20 – 100 RON – BONUS EXTRA DE 100 RON
Pentru primul depozit între 101 – 199 RON – BONUS EXTRA DE 150 RON
Pentru primul depozit de peste 200 RON – BONUS EXTRA DE 250 RON

Sportingbet - Pariu fără risc în valoare de 200 RON
Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont după 22.10.2015 00:01 EET. Oferta este valabila doar pana la data de 31.12.2015 23:59 EET.
Pentru a beneficia de pariul fără risc de 100% până la 200 RON trebuie să faci o depunere și să ai un pariu plasat în termen de 7 zile de la data înregistrării. Pentru a primi bonusul, primul pariu trebuie să fie pierzător. In cazul în care pariul este câștigător, nu se va acorda niciun bonus.
Oferta este valabilă doar pentru prima depunere.
Valoarea pariul fără risc este de 100% pana la 200 RON. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător este de 200 RON sau echivalentul în moneda aleasă.
Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON

Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Casino şi Poker, fotbal virtual, lozuri răzuibile, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoţie.
Pariurile/selecţiile anulate nu vor fi luate în considerare ca fiind pariuri eligibile pentru această ofertă. In cazul in care primul pariu plasat este anulat/amanat, se va considera cota 1.00 si valabilitatea bonusului va fi extinsa pentru al doilea pariu.
Bonusul va fi creditat în 48 de ore în funcţie de pariurile plasate. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin sapte ori (7x) la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.
Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Pariurile eligibile acestei promoţii trebuie să fie plasate şi validate în termen de 7 zile de la data înregistrării.

Unibet - Pariu Fără Risc de până la 150 RON
Bonusul acordat este 50% Pariu fără Risc pana la 150 RON.
Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc. Dacă vei câștiga pariul, bonusul a fost folosit. Dacă puneți un pariu sistem numai prima coloană stabilită va conta pentru bonus.
Primul tău pariu pre meci sau live după acceptarea bonusului va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este câștigător bonusul este finalizat. Dacă pariul este pierzător vă vom rambursa cu maxim 150 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare.
Pariul combinat Live&pre-meci nu contribuie catre rularea bonusului.
Completarea cerințelor de rulare la Pariuri sportive: Pariază bonusul x 12.
Pentru a retrage 150 RON de la banii bonus va trebui să pariați 150 RON x 12 = 1800 RON. Pariurile vor fi luate în calcul odată ce au fost stabilite (Numai pariuri cu cote de cel puțin 1,4). Numai pariurile stabilite în perioada de valabilitate a bonusului vor conta.

Acestea sunt cele mai mari bonusuri oferite de 3 agentii de pariuri online.

Comentarii