Biletul Zilei 2 Decembrie 2015




Singurul campionat important care se joaca in aceasta zi este cel din Franta, in Anglia, Italia si Spania jucandu-se meciuri in Cupe, iar Germania sta in acest mijloc de saptamana. De asemenea, baschetul are o oferta interesanta, astazi fiind meciuri din etapa a 8-a a grupelor din FIBA Eurocup.

Biletul Zilei 2 Decembrie 2015
Monaco - Caen (de la ora 20:00)
Gazdele evolueaza mai bine in deplasare decat pe teren propriu, in timp ce oaspetii sunt alaturi de Angers printre surprizele actualului campionat. Vom incerca un handicap de +1,5 goluri pentru Caen, la o cota de 1,30 deoarece la gazde lipsesc multi jucatori destul de importanti (Nabil Dirar, Adama Traore, Thomas Lemar, Ivan Cavaleiro si Jeremy Toulalan - accidentati si Lacina Traore - suspendat). De partea cealalta, lipsesc Alaeddine Yahia si Jeff Louis, primul fiind o absenta notabila.

Guingamp - Reims (de la ora 20:00)
Un meci de mijlocul clasamentului in care ne asteptam sa vedem goluri. De la gazde vor lipsi accidentati, Maxime Baca, Lionel Mathis si Mamadou Samassa, iar de la oasepti vor absenta accidentati Antoine Conte, Grejohn Kyei, Diego, Hugo Rodriguez si suspendat Jaba Kanakava. Ambele echipe joaca destul de deschis, golaverajul lui Guingamp fiind de 15 goluri marcate si 20 primite, in timp ce al lui Reims este de 15 goluri inscrise si 19 primite. In consecinta, merita incercat un pariu pe total goluri 1-4 la o cota de 1,25.


Brindisi - Gran Canaria
De la 21:45, in grupa B a Eurocup(baschet) se intalnesc italienii de la Brindisi si spaniolii de la Gran Canaria. Oaspetii sunt liderii grupei, in timp ce gazdele sunt lanterna grupei. In partida tur, Gran Canaria s-a impus cu 103 - 76. Italienii ar trebui sa castige daca doresc sa mai ramana in calculele calificarii, insa spaniolii vin motivati, cautand sa termine pe primul loc in grupa, pozitie ce si-o disputa cu germanii de la Ludwigsburg. In aceasta partida mergem pe mana lui Gran Canaria, cu o victorie a acestora destul de asteptata (chiar si in prelungiri) la o cota de 1,40.

Cota totala este de 2,27 si este cu titlu informativ. Mizati doar cat va permiteti sa pierdeti!

Comentarii