Stiri din fotbal(6)




Stiri din fotbal:

1. In acest sezon, Bayern Munchen are cele mai multe șuturi pe spațiul porții(111). Pe locul 2 se află Real Madrid(96) și pe locul 3 este PSG(91). Vezi poza de mai sus.
2. Ieri, Souleymane Camara a marcat golul cu numărul 21 în Ligue 1, din postura de rezervă.
3. Bayern Munchen a anunțat că în 2018 va fi gata o nouă Academie de Fotbal. La noi în România nu sunt bani pentru plata jucătorilor profesioniști, iar în Germania se deschid Academii de Fotbal la fel cum se deschid la noi case de pariuri de la colțul străzii.

4. Suporterii lui Ajax și cu cei ai lui Rangers au atacat aseară un Pub ai suporterilor lui Celtic. Asta s-a întâmplat înaintea meciului Celtic-Ajax, terminat cu scorul de 1-2 în Europa League. Pentru prima oară în istoria ei, Celtic nu a câștigat niciun meci jucat acasă din grupa de Europa League.
5. Coeficientul UEFA arată în acest moment ca în poza de mai jos.


6. Inter și Juventus se bat pentru transferul jucătorului Marko Grujic de la Steaua Roșie Belgrad. Prețul cerut este de 10 milioane de euro.
7. Acum 10 ani, Gremio a câștigat Serie B din Brazilia după un meci nebun. Au jucat în 7 oameni datorită eliminărilor, portarul a apărat 2 lovituri de la 11 metri și au câștigat cu 1-0 în prelungiri.
8. Koeman a declarat că Southampton nu va vinde niciun jucător în Ianuarie.

Comentarii