Stiri din fotbal(3)




Stiri din fotbal

1. Olanda nu va participa la Euro 2016 din Franța. Olanda a primit 13 goluri în această campanie de calificări, iar Anglia a avut doar 12 șuturi pe poarta ei în tot atâtea meciuri. România a primit doar 2 goluri și are cea mai puternică apărare. Olanda a câștigat doar 1 punct în 6 meciuri contra Islandei, Cehiei și Turciei.
2. Turcia s-a calificat la Euro2016. A prins locul 3 în grupa A și are cel mai bun punctaj dintre toate celelalte echipe de pe locul 3 din grupe. Atenție: Se scad punctele cu ultima clasată în toate grupele.
3. Belgia este pe locul 1 în clasamentul FIFA pentru prima oară în istorie.

4. Italia nu a mai pierdut un meci oficial de calificare(pentru Campionat Mondial sau European) din 1999. Atunci a fost învinsă de Danemarca.
5. Următoarele echipe au primit gol în fiecare meci jucat în calificările pentru Euro 2016: Andorra, Gibraltar, Moldova, Malta, Cehia. Pe echipele astea merge să pariezi în viitor pe goluri marcate.
6. Olanda(pentru că tot e la modă) a pierdut 2 meciuri oficiale la rând pe teren propriu pentru prima oară în istorie.

7. Este pentru prima oară în statisticile fotbalului când o echipă din prima urnă valorică(Grecia) termină pe ultimul loc în grupă.
8. Gibraltar a primit 56 goluri în 10 meciuri.

Comentarii