Verificarea identitatii la 888




Verificarea identității la 888 se face simplu, în câțiva pași. După ce ați depus și ați pariat la 888 sport sau ați jucat poker online la 888 Poker, trebuie să trimiteți copii de pe anumite acte. Aceste verificări le fac toate casele de pariuri online.

Verificarea identității la 888:
1. Copie după actul de identitate (carte de identitate, paşaport sau permis de conducere)
2. Copie după o factură de utilităţi sau extras de cont care să indice adresa declarată la înregistrare. Un extras de cont de la ING sau orice alta banca se poate trimite in acest caz.
3. Copie faţă/verso a cardului de credit folosit pentru depunere. AAsta doar în cazul în care ați depus cu un card bancar. Dacă ați depus cu Skrill sau Neteller nu o să va ceară copie a cardului bancar pentru că nu ați folosit așa ceva la depuneri.

Mulți dintre pariorii care sunt la început își fac griji arunci când trimit copii de pe buletin sau card bancar. Nu este cazul să vă agitați pentru că datele voastre sunt în siguranță.
In caz că nu vreți să trimiteți așa ceva, jucați la casele de pariuri de la colț de stradă. Decizia e la voi.
Casele de pariuri online fac verificarea identității pentru că nu acceptă pariori minori pe site-uri. în plus, în acest fel, nu puteți deschide mai multe conturi cu același nume la o anumită casă de pariuri.

Comentarii