Stiri din fotbalul international




Stiri din fotbalul internațional:
1. Pierre-Emerick Aubameyang este primul jucător din lume care a înscris în fiecare meci din primele 6 din Bundesliga. Ruud van Nistelrooy a înscris 10 etape la rând, în trecut, în Premier League.
2. Martial(Manchester United) a înscris până acum exact numărul de goluri marcate de Falcao în tot sezonul trecut.
3. FIFA a respins cererea Barcelonei de a-l putea folosi pe Arda în meciurile oficiale. Internaționalul turc va putea juca la catalani începând din Ianuarie 2016.

4. Un reporter italian i-a reproșat lui Melo că Inter nu a jucat bine în victoria obținută cu 1-0 împotriva celor de la Hellas Verona. Melo i-a răspuns: Noi nu am jucat bine? Uitați-vă la Barcelona.
Barcelona a pierdut cu 4-1 meciul cu Celta Vigo, în care Iago Aspas a marcat de 2 ori în minutele 30 și 56.
5. Balotelli(Milan) a dat 44 de pase bune în meciul contra celor de la Udinese. E un record pentru fotbalistul nebun.
6. Dintre toate echipele din campionatele de top din Europa, doar Inter Milano și Bayern Munchen au câștigat toate meciurile din campionat. Ultima oară când Inter a câștigat primele 5 etape din campionat se întâmpla în sezonul 1966-67.

7. Stiați că între anii 1994 și 1999, Ronaldo Nazario a înscris 115 goluri în 134 de meciuri, înainte de accidentarea gravă la genunchi?
8. Douglas Costa a dat 9 pase de gol în 6 meciuri din Bundesliga.
9. Operația lui Rafael Alcántara, ‘Rafinha’ a fost reușită. Fotbalistul catalan va lipsi 6 luni de pe terenul de fotbal.

Comentarii