Stiri din fotbal



Știri din fotbal

1. Sami Khedira(Juventus) s-a accidentat în amicalul cu Olympique Marseille și va lipsi 2 luni de pe teren.
2. Poliția din Olanda a intrat în grevă și prima etapă de fotbal din Eredivisie e posibil să fie amânată. Polițiștii cer salarii mai mari și un program mai scurt. Deja meciul ADO - PSV a fost amânat, iar pentru meciurile AZ - Ajax, Groningen - Twente, Willem II - Vitesse decizia se va lua mâine.
3. Între 1950 și 1956 echipa națională de fotbal a Ungariei a jucat 50 de meciuri și a pierdut doar unul. Acel meci a fost Finala Campionatului Mondial de Fotbal din 1954. Acum fotbalul din Ungaria este doar o glumă proastă. Nicio echipă de club din țara vecină nu ajunge departe în cupele europene.

4. Petr Cech a declarat că nu a vrut să se facă portar atunci când era mic. Dar și-a rupt piciorul la 10 ani și atunci s-a decis să devină unul dintre cei mai buni portari din lume.
5. Rosario Central l-a achiziționat pe Di Maria atunci când era doar un copil pentru 20 de mingi de fotbal. Apoi Rosario Central l-a vândut la Benfica pe 8 milioane de euro. Real Madrid l-a cumpărat de la Benfica pentru suma de 33 de milioane de euro. Apoi Real l-a vândut la Manchester United pe 75 de milioane de euro.
6. Adidas se apără atunci când lumea spune că a greșit modelul tricoului pentru echipa feminină a lui Manchester United. Tricoul are un decolteu adânc. Adidas spune că așa au cerut fanii.


7. În prima rundă din Cupa Italiei, Cittadella a învins Potenza cu 15-0.

Comentarii