Real Madrid l-a cumparat pe Mateo Kovacic pentru 35 de milioane de euro

Real Madrid l-a cumpărat pe Mateo Kovacic pentru 35 de milioane de euro, iar mutarea se va oficializa mâine.
Mateo Kovacic este al 3-lea mare jucător de la Inter care pleacă pe o sumă mare de bani. Pe primul loc se află Zlatan Ibrahimovic care a plecat la Barcelona pentru 69,5 de milioane de euro, iar pe locul 2 se află Ronaldo Luis Nazario de Lima care s-a transferat de la Inter la Real Madrid pe 45 de milioane de euro.

Mateo Kovacic a fost cumpărat de Inter de la Dinamo Zagreb in ianuarie 2013 si este unul dintre cei mai buni tineri jucători de fotbal din Europa, un număr 10 care este pe cale de dispariție. Dar la Inter nu s-a ridicat la nivelul sperat de suporteri. Aproape toate mingile treceau pe la el pentru că se așteptau să desfacă jocul, să lumineze atacul cu o pasă de geniu. A reușit foarte rar să facă spectacol.

Am întrebat un interist înfocat(Marius R.) dacă va fi presiunea mai mare pe el la Real Madrid și mi-a răspuns: E mai mare presiunea la Inter, căci nu e nimeni mai răsărit în echipă, toți așteaptă de la tine să scoți echipa din pasa proastă, la Real te mai scoate unu-altu, sunt destui de la care se așteaptă să facă diferența, nu de la un copil de 21 de ani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *