Club Brugge - Manchester United




În tur, Manchester United a câștigat cu 3-1 și are șanse reale de a ajunge în grupele Champions League în acest sezon.
Club Brugge - Manchester United cred că va fi un meci deschis pentru că belgienii trebuie să iasă la joc și doar o victorie cu 2-0 îi poate ajuta să producă surpriza.
În ultima etapă din Campionatul Belgiei, Brugge a fost învinsă în deplasare cu 2-0 de Zulte-Waregem prin golurile marcate de Mbaye Leye în minutul 10 din penalty și Bryan Verboom în minutul 83.
Brugge se află pe locul 6 cu 7 puncte în Pro League cu 2 victorii, 2 înfrângeri și un egal.

Manchester United a jucat acasă în ultima etapă din Premier League cu Newcastle United, iar scorul a fost 0-0. Am urmărit acest meci pentru că la pauză am pariat peste 1,5 goluri la cota 2. Au fost ratări mari de ambele părți, dar mingea nu a vrut să între în poartă.

Cotele la betfair pentru meciul Club Brugge - Manchester United:
Victoria echipei Club Brugge are cota 4,50 și victoria echipei Manchester United are cota 1,94. Egalul are cota 3,80. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,90 și sub 2,5 goluri are cota 2,10. Pariul marchează ambele sau GG are cota 1,81.

Calificarea echipei belgiene în grupele Champions League are cota 19,50 și calificarea echipei Manchester United are cota 1,05.

În primul meci disputat în Anglia, Manchester United a avut 18 șuturi spre poartă și 8 pe spațiul porții, iar Brugge a avut 1 șut pe poartă și 1 gol. Eficacitate maximă din partea belgienilor.
Posesia a avut-o Manchester United cu 59%, iar Club Brugge 41%.
La faulturi au condus belgienii detașat pentru că Club Brugge a avut 12 intrări tari, iar Manchester United doar 7.

O să pariez la meciul Club Brugge - Manchester United că ambele echipe marchează la cota 1,81. Puteți să încercați și peste 2,5 goluri la cota 1,90.

Comentarii

  1. Manchester United a castigat clar partida cu Brugge. Rooney a marcat 3 goluri in acest meci, iar ultima oara cand a inscris un hat-trick a fost acum 4 ani impotriva lui Arsenal.
    Primul pariu cu ambele marcheaza a fost gresit, iar al doilea cu peste 2,5 goluri a iesit fara probleme.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu