Stirile de luni




1. Gianluigi Buffon și-a prelungit contractul cu Juventus pe încă 3 ani.
2. Dani Alves (2008-09), Adriano (2010-11) și Rakitic (2014-15) au venit la Barcelona și în primul an au câștigat Champions League.
3. Russia și Qatar pot pierde organizarea Cupei Mondiale la Fotbal din 2018 și 2022 dacă se va dovedi că au fost acte de corupție la alegerile pentru țările organizatoare și s-au oferit bani negri, a spus Domenico Scala(oficial FIFA).

4. Federația de Fotbal din Brazilia a decis ca arbitrii să dea galbene la toți jucătorii care protestează în orice fel. Pariați pe galbene în Brazilia în perioada următoare.
5. Andres Iniesta este singurul jucător din lume care a fost declarat cel mai bun jucător al meciului în 3 finale: Finala Champions League, Finala Campionatului Mondial de Fotbal și Finala Campionatului European de Fotbal.
6. Sergio Aguero a marcat primul hat-trick( 3 goluri într-un singur meci) pentru Naționala Argentinei în meciul contra Boliviei, scor 5-0.

7. Portarul lui Malmo, Robin Olsen, l-a lovit din greșeală cu o minge pe un copil din tribună la încălzire. Ce a urmat puteți să vedeti în videoclipul de mai jos:

Wilmer Helenius råkade få bollen i ansiktet av Robin Olsen under uppvärming. Sen kommer detta helt appro på. Respekt! #mff grymt! Tack!:)

Posted by Daniel Helenius Fd Nilsson on Sunday, June 7, 2015

Comentarii