Juventus - Barcelona, Livetext


Azi o să scriu un articol diferit față de cele publicate până acum. O să aveți știri din oră în oră despre meciul de mâine dintre Juventus și Barcelona din Finala Champions League. Intrați când vreți pe acest articol și o să aveți știri proaspete despre marele eveniment de mâine seară.
LIVE TEXT Juventus - Barcelona:

Ora 16:01
Giorgio Chiellini va lipsi din primul 11 al lui Juventus pentru că s-a acidentat la antrenamentul de miercuri. Juventus pierde mult din siguranța defensivă.
Revenirea lui Barzagli e o veste bună, dar nu cred că îl poate înlocui cu succes pe Chiellini. Barzagli are doar 2 antrenamente complete până acum și în seara asta o va înfrunta pe Barcelona. Indiferent cum îl cheamă pe un anumit jucător de fotbal, contează enorm numărul minutelor jucate într-o competiție fotbalistică.
Sunt curios dacă Allegri va juca cu 5 fundași din care 3 centrali sau dacă va risca doar cu 4 jucători pe linia de fund. În ultimele 20 de minute din semifinala cu Real Madrid, așezarea cu 3 fundași centrali a dat roade și toate centrările super-jucătorilor din Madrid au fost respinse fără probleme.

Ora 15:02


Meciul dintre Barcelona și Juventus va fi transmis în direct de la ora 21:45 de 3 posturi de televiziune de la noi: TVR1, DigiSport 1 și Dolce Sport 1.
La DigiSport, EuroFotbal va începe la ora 20:00, în timp ce la DolceSport şi TVR1 discuţiile despre marea finală vor începe de la ora 20.30.
Finala Champions League este cel mai vizionat eveniment sportiv din lume pentru că este transmis în direct de peste 200 de țări și are în medie peste 400 de milioane de telespectatori.

Sâmbătă Ora 14:01
Arbitrul Finalei Champions League este Cuneyt Cakir. Cavalerul negru în vârstă de 38 de ani a arbitrat 4 meciuri în acest sezon de Liga Campionilor, în care a acordat 16 cartonașe galbene. Mai multe informații despre acest arbitru găsiți aici www.worldreferee.com

Ora 00:02
Cotele la pariuri la Juventus - Barcelona
Juventus are cota 6 la victorie, egalul are cota 4 și victoria echipei Barcelona are cota 1,61. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,91 și sub 2,5 goluri are cota 1,92. Ambele echipe marchează are cota 1,95.
O să pariez la meciul ăsta pe victoria Barcelonei la cota 1,61.

Ora 23:01
Declarații înainte de meci
Lionel Messi: Juventus a făcut un sezon strălucit. Niciodată nu putem subestima o echipă italiană. Ani de zile Italia a dominat Europa, apoi a trecut printr-o perioadă dificilă, dar cluburile italiene au arătat că se pot bate la nivel înalt.

Gianluigi Buffon: Cu Real Madrid am avut şanse de 35% să ne calificăm, deci cred că acum şansele de a câştiga trofeul sunt şi mai mici. Avem un mare respect pentru adversarul nostru, dar avem armele noatre şi vom încerca să profităm de ele.

Ora 22:03
Într-un infografic realizat de Opta pentru siteul oficial al Barcelonei, din totalul golurilor marcate de Juventus în acest sezon de Champions League(16 goluri), niciunul nu a fost reușit cu capul.

Sursa www.fcbarcelona.com

Ora 21:01
În 2 ani la Barcelona, Neymar a avut 91 de apariții, 53 de goluri și 20 de pase de gol.
Neymar a declarat următoarele la conferința de presă de acum câteva minute: Buffon este unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului mondial și atunci când joc pe Playstation e titular în echipa mea.
Visez să marchez în finala de mâine și sper să o fac. Dacă nu, o să fiu fericit și dacă înscrie Pique. Sper să pot săruta mâine Cupa Ligii Campionilor.

Ora 20:03
Juventus a publicat un videoclip motivațional denumit Two teams, one dream pe pagina oficială Facebook:

Two teams, one dream.Saturday's #UCLfinal with FC Barcelona is bound to get the pulses racing. Time to back the boys, #FinoAllaFine!!!

Posted by Juventus on Thursday, June 4, 2015


Ora 19:01
Suporterii lui Real Madrid se pregătesc intens pentru meciul de mâine(vezi poza de mai jos). Iubitorii de fotbal se vor împărți mâine în 2 tabere: cei care o urăsc Barcelona și cei care o urăsc pe Juventus.


Ora 18:41
Statistica echipelor Juventus și Barcelona
Juventus este neînvinsă în ultimele 6 meciuri și a marcat de fiecare dată în ultimele 8 partide. Juve a deschis scorul în 76% din meciurile jucate în acest sezon. Juventus a condus la pauză în 60% din meciurile jucate până acum.

Barcelona a câștigat 79% din toate meciurile acestui sezon. Catalanii sunt neînvinși în ultimele 14 partide și în plus au marcat de fiecare dată în aceste meciuri. Barcelona a deschis scorul în 79% din toate partidele jucate până acum.

Comentarii