Imagini de la Finala Cupei Romaniei


Ieri, am fost împreună cu Vlad la Finala Cupei României și am văzut un meci in care Steaua a jucat mai bine in repriza a 2-a. Galeria lui U Cluj a fost la înălțime, iar Adi Popa a făcut un meci mare.
Steaua București a reușit tripla în acest sezon reușind să câștige tot: Campionatul din România în ultima etapă, Cupa României și Cupa Ligii.
Imagini de la Finala Cupei României.


U Cluj a reușit o performanță extrordinară pentru că s-a calificat în Finala Cupei României, dar jocul prestat de șepcile roșii în acest meci nu mi-a plăcut.


Galeria lui U Cluj a făcut spectacol aseară. Când galeria șepcilor roșii a strigat: Afară, afară cu ungurii din țară! și România, România! a fost aplaudată de tot stadionul.


Adi Popa(aflat lângă arbitrul de tușă ) a făcut o partidă excelentă pentru că a inscris 2 goluri și a dat o pasă de gol pentru Rusescu in minutul 48.


Steaua(FCSB) a dominat fotbalul românesc în ultimii 3 ani, dar ar trebui să îi mulțumească și echipei Oțelul Galați pentru aceste performanțe din acest an.


Varela, cel mai bun jucător de la Steaua din acest sezon fotbalistic, a venit la Tribuna a 2-a ca să facă poze cu suporterii. Poza e nereușită pentru că a intrat una cu un cur bombat în mine exact când am făcut poza.


Varela şi-a ţinut la distanţă adversarii la fazele fixe şi a compensat foarte bine în câteva rânduri minusul de viteză în faţa lui Mengolo printr-o poziţionare de fotbalist mare.

Comentarii