Palmaresul lui Xavi




Xavi a anunțat că din vară va pleca de la Barcelona pentru că nu mai prinde primul 11. Xavi alături de Iniesta au format cel mai bun cuplu de mijlocași ofensivi din lume. Când li s-a alăturat și Messi, au fost de neoprit.
Xavi a jucat doar la Barcelona, la juniori, tineret și echipa mare. Din 1998, atunci când s-a alăturat legendelor Barcelonei și până acum, Xavi a strâns o serie de trofee importante.

Palmaresul lui Xavi
1. 764 de apariții în tricoul Barcelonei: 504 în Primera Division, 156 în Champions League, 69 în Cupa Spaniei, 14 în SuperCupa Spaniei, 13 în Cupa Uefa, 5 în Club World Cup și 3 apariții în Super Cupa Europei.
2. Are 8 titluri de Campion al Spaniei
3. A câștigat 7 SuperCupe ale Spaniei

4. Are în palmares și cel mai important trofeu din fotbal. A câștigat Champions League de 3 ori in 2006, 2009 si 2011.
5. A câștigat 2 Cupe ale Spaniei
6. Are în palmares și 2 SuperCupe ale Europei
7. A ridicat deasupra capului și 2 cupe Club World Cup.



Credeți că aceste trofee nu sunt de ajuns? Atunci trebuie să va spun că Xavi este Campion Mondial și European cu Naționala Spaniei.

Comentarii

  1. Si este foarte probabil sa castige Champions League si anul acesta :) Unul din cei mai eficienti jucatori...insa nu si printre cei mai populari. Traieste visul oricarui fotbalist...a inceput de mic la club, spera sa joace in teren precum Guardiola sau altii, iar intre timp i-a depasit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi trebuit sa castige Balonul de Aur macar o data. Xavi a fost poreclit Arhitectul si este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu