Primera Division si Ligue 1 revin primele dupa pauza internationala

In acest weekend se reiau campionatele de top din Europa, iar Ligue 1 si Primera Division fac primul pas, fiecare dintre ele incepand etapa vineri. Este vorba de partida dintre AS Monaco si St. Etienne in campionatul francez si de meciul dintre Eibar si Rayo Vallecano in cel spaniol.
Dimitar Berbatov este in continuare unul dintre cei mai periculosi jucatori ai monegascilor, in ciuda lipsei de forma pe care o traverseaza in unele partide. (sursa poza: eurosport.com)



AS Monaco - St. Etienne ( in direct de la 21:30 pe Dolcesport 1 si in premiera de la 22:30 pe Digisport 2 )
XI-le probabil al celor 2 echipe
AS Monaco XI (4-3-3): Subasic - Kurzawa, Raggi, Wallace, Fabinho - Kondogbia, Toulalan, Moutinho - Ferreira-Carrasco, Berbatov, Dirar
St. Etienne XI (4-3-3): Ruffier - Tabanou, Perrin, Theophile-Cathrine, Clerc - Lemoine, Diomande, N`Guemo - Mollo, Erding, Monnet-Paquet
Arbitru: Lionel Jaffredo
Indisponibili
Monaco: Lacina Traore, Ricardo Carvalho (accidentati), Tiemoue Bakayoko, Alain Traore (incerti)
St. Etienne: Renaud Cohade, Florentin Pogba, Moustapha Bayal  Sall, Romain Hamouma (accidentati), Jeremy Clement, Max Gradel (suspendati), Jonathan Brison, Jessy Moulin (incerti)
Statistici
- Monaco este aproape imbatabila pe teren propriu, castigand de 6 ori, remizand de tot atatea ori si pierzand decat in 2 randuri.
- Cele 2 echipe sunt vecine de clasament, gazdele fiind pe locul 3 cu 57 de puncte, in timp ce pe locul 4 sunt oaspetii la 4 puncte distanta.
- Monaco a inregistrat decat in 21% din meciurile de pe teren propriu peste 2,5 goluri.
- Decat 27% din jocurile lui St. Etienne in deplasare s-au incheiat cu minim 3 goluri marcate.
- Monaco conduce clasamentul in ceea ce priveste cele mai putine meciuri pe teren propriu in care au inscris ambele echipe. 
- Atat Monaco cat si St. Etienne au primit 3 lovituri de pedeapsa.
De incercat!
Gol Monaco in repriza secunda (1,80). Raportul gazdelor in ceea ce priveste golurile marcate intre minutele 61 si 75 pe teren propriu este 6-0, iar avand in vedere ca echilibrul defineste cel mai bine aceasta intalnire, probabil ca monegascii vor reusi sa marcheze in partea a 2-a a jocului.

Alberto Bueno a atras atentia mai multor echipe importante dupa ce a reusit sa inscrie deja 15 goluri in aceasta campanie. El este anuntat titular in partida de la Eibar (sursa poza: calciando.forumcommunity.net)


Eibar - Rayo Vallecano (21:45)
XI-le probabil al celor 2 echipe
Eibar XI (4-2-3-1): Jaime - Lillo, Ekiza, Navas, Boveda - Garcia, Fernandez - Abraham, Moral, Saul - Piovaccari
Rayo XI (4-2-3-1): Alvarez - Nacho, Morcillo, Castro, Tito - Jozabed, Baena - Kakuta, Bueno, Lica - Manucho
Indisponibili
Eibar: niciunul
Rayo Vallecano: Leo Baptistao (accidentat), Antonio Amaya, Roberto Trashorras (suspendati)
Statistici
- Singurul meci desfasurat intre cele 2 echipe in Primera este partida din tur, incheiata cu scorul de 3-2 pentru Eibar, pe terenul Estadio Vallecas Teresa Rivero). Aceasta partida este singura in care Rayo Vallecano nu a primit cartonas galben.
- Niciuna din ultimele 11 intalniri directe nu s-au incheiat la egalitate, Eibar castigand 5, iar Rayo 6. Echilibrul dintre cele 2 echipe este evident avand in vedere ca in aceaste intalniri, fiecare a inscris cate 14 goluri.
- Los Vallecanos au pierdut ultimele 4 jocuri in deplasare, primind in medie cate 3 goluri/meci.
- Los Armeros sunt fara victorie in ultimele 10 partide de campionat, reusind sa marcheze decat 3 goluri si sa stranga 2 puncte. In ultima etapa au reusit sa puna capat sirului de infrangeri consecutive (8) dupa ce a remizat pe teren propriu la Granada.
- Nicio echipa nu are mai putine goluri inscrise in primele 15 minute ale partidelor din La Liga decat Rayo Vallecano (1), in timp ce Eibar nu este depasita de nimeni la capitolul cele mai putine goluri reusite in ultimele 15 minute ale meciurilor in campionatul spaniol (3).
- Oaspetii au castigat cele mai multe puncte (10) prin golurile marcate in ultimele 20 de minute ale partidelor din campionat.
- Eibar este cea mai slaba echipa in ceea ce priveste pasele precise, decat 67% din pase ajungand la destianatie, in timp ce Rayo Vallecano este aproape la polul opus, cu 78% din pase complete.
De incercat!
Ambele marcheaza (1,83). Eibar a primit 21 de goluri in 13 meciuri pe teren propriu, in timp ce Rayo a permis 31 de goluri in cele 14 jocuri din deplasare. Tinand cont de faptul ca defensivele celor 2 echipe sunt slabe, ne putem astepta la goluri in ambele porti.
Pentru cei care vor sa riste pe acest meci, si pariul ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,40) pare sa aiba sanse de reusita. 


Comentarii

  1. AS Monaco - St. Etienne 1-1 (0-0 pauza) Gol Monaco in repriza secunda (1,80) Castigator
    Eibar - Rayo Vallecano 1-2 Ambele marcheaza (1,83) Castigator
    Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,40) Castigator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti cel mai bun tipser de pe pariusigur. Ponturile dovedesc asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu