Bet-at-home s-a retras din Romania




De câteva zile, bet-at-home nu mai primește pariori români. Bet-at-home s-a retras din România chiar în perioada când a intrat în vigoare legea pariurilor online, pe la jumătatea lunii februarie. In această lege se specifică orice câstig sub 15.000 de euro la pariuri se impoziteaza cu 1% incepând din această lună.
Nici cei care au conturi deschide mai demult la bet-at-home nu mai pot juca la această casă de pariuri.
Dacă aveți bani în contul acestei case ar trebui să le trimiteți un email în care să le explicați situația. Din ce știu eu se face plata destul de repede.

Pentru mine nu este o pierdere deoarece bet-at-home este casa de pariuri cu cele mai mici cote de pe piața pariurilor sportive online. Erau zile în care anumite cote erau mai mari la o casă de la colț de stradă, iar la bet-at-home erau o glumă proastă.

Încă ceva. Pe 13 februarie ar fi trebuit să fie publicate normele de aplicare a legii pariurilor online in Monitorul Oficial, dar nu s-a întâmplat acest lucru.
Principala problemă apărută a fost următoarea: Guvernul României vrea ca unele case de pariuri online să plătească retroactiv pentru activitatea pe teritoriul românesc.
Iar casele de pariuri online nu sunt de acord cu această cerere aberantă.
Cred că vom mai aștepta câteva săptămâni până vor apărea aceste norme.

Între timp Guvernul nostru pierde bani pentru că nimeni nu știe ce trebuie să facă ca să obțină o licență de pariuri sportive online în România. De ce? Pentru că nu au apărut la timp normele de aplicare a acestei legi a pariurilor.

Comentarii