Real Madrid a avut 26% posesie in meciul cu Betis


Au trecut 8 ani de la ultimul meci al echipei Real Madrid in care a avut un procent asa de mic al posesiei de doar 26%. In sezonul 2011/12 Real a avut posesie 23% intr-un meci impotriva Barcelonei care era specialista in tiki-taka, posesie zdrobitoare indiferent de adversar. Dar in ultima etapa din Spania, Real Madrid a intalnit pe Betis, o echipa de pe locul 7 in clasament. Nu mai zic ca jucatorii lui Betis au avut 713 pase complete, iar Real Madrid doar 254.

Betis nu este o echipa care sa se sperie de cluburile mari ca Barcelona sau Real Madrid. Betis a marcat 4 goluri pe terenul Barcelonei si nu isi schimba stilul de joc in functie de adversari. In apararea Realului din Madrid trebuie sa spun ca le lipsesc multi jucatori de baza, antrenorul albilor din Madrid a jucat repriza a 2-a cu Cristo Ramón González, un jucator de 21 de ani de la echipa a 2-a, Vinicius care are doar 18 ani si Brahim Diaz. Casemiro a fost pus in teren ca sa ajute la constructie, dar locul lui nu este acolo pentru ca este mijlocas la inchidere, nu un creator sau atacant decisiv.
Real Madrid a jucat fara Bale, Kroos, Llorente, Asensio, Mariano ,Benzema, iar Isco nu mai este jucatorul remarcabil de anul trecut.

Stiu ca posesia nu este totul in fotbal, pentru ca Inter a avut posesie doar 25% in meciul cu Barcelona din Champions League in sezonul 2009/10 si a castigat toate cele 3 trofee in acel an cu The Special One la carma: Campionatul in Serie A, Cupa Italiei si Champions League.
Dar vorbim de Real Madrid, echipa care a castigat Champions League 3 ani la rand si nu are voie sa fie dominata la posesie de Betis, o echipa mica din Spania.





Comentarii