Ramos nu a primit cartonas rosu in acest an


Ramos a reusit performanta sa nu mai fie asa de agresiv in 2018 pentru ca nu primit niciun cartonas rosu, desi in ultimii 16 ani a fost eliminat de pe terenul de joc de arbitri. Pana acum, Ramos are doar 7 cartonase rosii luate direct, iar restul au fost primite dupa 2 galbene. Ramos joaca mereu la limita regulamentului, iar aceasta atitudine ii aduce mereu avertismente din partea arbitrilor pentru jocul lui dur.

Colegul lui care face faza defensiva, Casemiro, nu a primit nici el niciun cartonas rosu in acest an. Casemiro este unul dintre cei mai duri inchizatori pe care i-am vazut in ultimii 3 ani, dar felul lui de a nu comenta orice decizie a arbitrului, de a nu gesticula, i-au adus beneficii pe termen lung. In fotbalul mare, din cauza mizei si suporterilor, jucatorii de fotbal devin nervosi si se cearta des cu arbitrul de centru. Nu e cazul lui Casemiro care are mereu o atitudine relaxata, de om calm care nu vrea raul nimanui, desi faptele lui dovedesc contrariul.

Alte recorduri ciudate din fotbal
  • Eriksen nu a primit niciun cartonas galben timp de 2 ani si jumate.
  • Gary Lineker nu a primit niciun cartonas galben sau rosu in toata cariera lui si a jucat intr-o perioada in care intrarile tari erau ceva firesc.
  • Liverpool a primit 3 penalty-uri in ultimele 2 meciuri, desi timp de 14 luni nu a primit niciunul.
  • Mauricio Pochettino, antrenorul echipei Tottenham Hotspur, nu pierduse niciodata in fata unei echipe nou-promovate, pana la intalnirea cu Wolverhampton Wanderer, scor 1-3.
  • Recordul lui Cristiano Ronaldo de minim 50 de goluri pe an nu a fost doborat in 2018.






Comentarii