Casa de pariuri online Circus se inchide

Am vrut sa imi deschid un cont la casa de pariuri online Circus sa vad oferta de pariuri, ce promotii are la prima depunere, ce cote ofera pentru pariuri live sau ce metode de depunere exista. Spre surprinderea mea, dupa ce am dat sa deschid cont la Circus, mi-a aparut mesajul din imaginea de mai jos in care scrie ca pe data de 31 Decembrie 2018, aceasta casa de pariuri se inchide. Daca aveti bani la Circus, ar fi bine sa ii retrageti pana la sfarsitul anului. Oricum pariorii nu mai au dreptul sa joace la aceasta agentie online din data de 17 Decembrie.


Circus se alatura altor case de pariuri mici care au crezut ca daca fac pasul catre online va curge lapte si miere. Casele de pariuri online puternice au cote mari, bonusuri importante, retrageri rapide, multe pariuri live si transmisii TV in direct a unor meciuri de fotbal sau tenis spre deosebire de cele mici, unde nu gasesti bonus la prima depunere, oferta de pariuri este saraca si pariuri blocate. Circus se retrage cu coada intre picioare pentru ca nu a putut sa ridice nivelul si sa se apropie ca oferta de Betano, Unibet sau Betfair.

O alta problema aparuta in spatiul public pentru pariori este reprezentata de decizia Guvernului de a suprataxeaza tot ce tine de gambling: poker, pariuri casino, casele de la colt de strada si agentiile online. E posibil ca pariorii sa plateasca un impozit in plus cand depun bani la o casa online.
Se spune ca o oaie o poti tunde de zici de ori, dar o poti sa o omori pentru pastrama doar o singura data. Guvernul Romaniei in loc sa tunda oaia reprezentata de industria jocurilor de noroc, incearca sa ii dea lovitura decisiva.

Exista un proiectul de OUG a aparut deja pe site-ul Ministerului de Finante. Iata un citat din zona ce vizeaza pariurile:

“Incepand cu 01.01.2019 organizatorii de jocuri de noroc (...) au obligatia de a plati o taxa anuala reprezentand 3% din totalul taxelor de participare incasate in anul precedent, cu exceptia organizatorilor de jocuri de noroc la distanta sau jocuri de noroc online care au obligatia de a plati o taxa anuala de 5% din totalul taxelor de participare incasate in anul precedent".

Comentarii