Top 7 sfaturi pentru a castiga la pariuri live


Pariurile live nu sunt pentru incepatori pentru ca iti trebuie experienta multa ca sa simti un anumit meci de fotbal sau tenis, sa stii exact cand e momentul sa pariezi sau sa te retragi din piata cu butonul de Cash Out. Daca esti la inceput in aceasta lume a gamblingului, platforma de pariuri live de la o agentie online poate parea ca este calea usoara spre imbogatire, dar pentru ca sunt multe meciuri si sute de variante de pariuri, te poate induce in eroare si e posibil sa iei decizii proaste. Cu cat sunt mai multe variante de a risca bani pe pariuri live, cu atat cresc sansele sa pierzi bani.
Ar fi bine sa te apuci de pariuri live dupa cel putin 1 an de experienta la pariuri simple sau multiple, pe diferite mize si strategii incercate. In acest articol o sa iti prezint Top 7 sfaturi pentru a castiga la pariuri live care te pot ajuta sa faci bani.

Top 7 sfaturi pentru a castiga la pariuri live

1. Joaca la case de pariuri online care au buton de Cash Out
O sa imi zici ca toate agentiile online au acum optiunea de Cash Out, dar nu toate ofera asa ceva pentru 90% din meciuri. Unele case de pariuri ofera foarte rar butonul de Cash Out si te poti trezi ca nu poti sa te retragi de pe o piata de pariuri, desi simti ca meciul a luat-o intr-o directie gresita fata de ce ai pariat tu.
De aceea iti recomand urmatoarele case de pariuri online care ofera des butonul de Cash Out: Betano, Betfair si Unibet. La casa de pariuri Betano, butonul Cash Out nu este acceptat pentru pariuri cu marja de 0%, adica o promotie cu niste cote marite la victorie.

Daca nu stii ce inseamna Cash Out iti explic imediat. Cash Out este o optiune prin care iti tii sub control pariurile. Utilizand-o poti inchide oricand un pariu si astfel poti incasa o suma de bani. Daca ai pariat peste 2,5 goluri si s-au marcat repede 2 goluri, poti sa te retragi de pe piata pe plus, fara sa mai astepti sa se marcheaze golul 3. Pentru ca daca esti profesionist, nu joci la risc, joci la siguranta.
Se poate intampla sa pariezi pe victoria echipei gazda si un atacant sau fundas sa primeasca cartonas rosu direct. Echipa pe care ai pariat are sanse mici acum la victorie, asa ca apesi butonul de Cash Out ca sa te retragi de pe piata cu o mica pierdere, dar nu pierzi toata suma.

2. Joaca la agentiile online care au transmisii video in direct
Cand pariezi live, e indicat sa urmaresti toate evenimnetele de pe teren si sa nu risti bani cu ochii inchisi. Un meci poate incepe cu atacuri furibunde la ambele porti si dupa 10 minute, sa se linisteasca jocul si echipele sa se multumeasca cu un egal fara goluri. Daca nu vezi toate aceste actiuni din teren, e greu sa pariezi bine si sa castigi. Sunt cateva agentii online care transmit video live des fotbal si tenis, iar printre ele se numara: Unibet, Netbet, Betano si Sportingbet.

3. Nu juca la pariuri live pe meciuri de Cupa
Stiti prea bine ca e o echipa este puternica atunci cand reuseste eventul, cupa si campionatul, cele mai importante trofee nationale. Sunt partide de fotbal in aceasta competitie unde surprizele mari nu lipsesc pentru ca echipele mici se mobilizeaza puternic ca sa ajunga in fazele importante ale Cupei din tara respectiva. In multe asociatii de fotbal profesionist, castigatoarea Cupei sau finalista (in cazul in care echipa campioana ridica si trofeul Cupei) joaca direct intr-o cupa europeana, adica Europa League. In plus, este un prestigiu pentru o echipa mica sa o elimine pe Manchester City, Barcelona, Juventus, Real Madrid, Bayern Munche, AS Roma, Napoli, Ajax sau PSG din competitie.

4. Nu juca atunci cand oferta de meciuri de pariat este saraca
Nu are rost sa pariezi intr-o zi de joi, atunci cand sunt doar cateva meciuri de fotbal, iar unele sunt din Africa de Sud sau liga a 2-a din Tunisia. Trebuie sa stii cand sa faci o pauza, cand nu are rost sa risti bani pe meciuri din campionate exotice, asta ca sa nu zic foarte slabe si greu de urmarit. E bine sa ai rabdare in viata si asta se aplica si la pariuri.

5. Nu juca la recuperare
Sunt zile la rand in care o sa pierzi, iar daca nu ti s-a intamplat inca sigur o sa o patesti in viitor. Perioadele bune si cele proste alterneaza in viata de parior, dar e important cum gestionezi zilele mai slabe. Daca pierzi o suma mare, nu juca la recuperare la pariuri live pentru ca o sa faci greseala dupa greseala. Fa o pauza de cateva zile si apoi intra iar in lumea pariurilor live. Eu obisnuiam sa fac pauza totala, in sensul in care nici nu mai urmaream o perioada niciun meci de fotbal la TV.

6. Joaca doar la case de pariuri online care au un numar mare de optiuni de pariere oferite pe fiecare partida in parte
Sunt case de pariuri care ofera pentru un meci live 50 de variante de pariere, iar altele ofera pentru acelasi meci 270 de variante de pariere. NU are rost sa joci la o casa de pariuri mica, care are in oferta cateva meciuri live si putine variante de a paria.

7. Pariaza live pe cele mai bune cote
Cotele oferite de agentiiloe online pentru pariurile live sunt foarte importante pentru tine, mai ales daca strategia ta implica si genul asta de pariuri. Sunt unele case de pariuri care ofera cote mari doar la victorie, dar in rest cotele sunt modeste. Ar fi bine sa cauti case de pariuri care ofera in mod constant cote mari pentru toate tipurile de pariuri, de la sansa dubla, total goluri, scor corect, pauza/final, goluri marcate handicap asiatic de genul peste 2 goluri sau peste 3 goluri (asemenea cote gasesti la Unibet), prima echipa care inscrie, rezultat final par/impar pana la numarul de cartonase galbene sau cornere. Inainte sa pariezi live la o anumita agentie online, verifica daca anumite cote sunt mereu de top.

Comentarii