Statistica Biletul zilei pe luna Septembrie



La fiecare sfarsit de luna, o sa public un articol cu statistica de pe pagina Biletul Zilei de pe acest site. Din cele 30 de zile ale lunii Septembrie, in 16 din ele am fost inspirat si am oferit ponturi castigatoare la cote intre 1,70 si 2,30. Numarul ponturilor gresite in luna trecuta este de 14. Stiu ca vreti transparenta totala, iar eu o sa va prezint genul asta de articole chiar daca o sa am o luna catastrofala.

Daca Bayern reusea sa inscrie cand a pierdut cu 2-0 la Hertha Berlin(aveam GG sau ambele echipe marcheaza), desi a atacat tot meciul sau meciul dintre Chelsea si Liverpool incheiat cu scorul de 1-1, desi s-a scos de 2 ori mingea de pe linia portii, statistica pe plus arata mult mai bine. Dar nu suntem la un concurs de scuze si sper sa aveti autocontrol atunci cand pariati, iar eu sa aleg mereu meciurile in care se inscrie des, pentru ca asta e stilul acestui site.
Nu cred in pariurile 1 X si 2 pentru ca asa ai sanse doar de 33%. La peste 2,5 goluri sunt doar 2 variante de rezultat, nu 3. Ori se vor inscrie 3 goluri in acel meci ori nu.

In luna August am fost mult mai inspirat si sper ca in Octombrie sa avem cat mai multe zile verzi din punct de vedere al pariurilor online. Chiar imi doresc sa am 10 zile la rand de ponturi bune pe acest site pentru ca recordul este de 8 pariuri reusite la rand.

Comentarii

  1. Poți incerca si duble de 1X sau X2 la cote de 1,7....1,85

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o varianta buna si cea propusa de tine mai ales in ultima perioada cand surprizele la pariuri sunt mai dese decat minciunile politicienilor de pe Terra.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu