Meciuri de foc in luna Octombrie



In luna Octombrie ne asteapta meciuri tari intre cele mai bune echipe de club din Europa, dar si partide de fotbal unde se intalnesc cele mai solide Nationale din ultimii ani.
Chiar azi, se joaca Manchester United vs Valencia si cred ca inca un esec al echipei din Anglia inseamna sfarsitul pentru The Special One care pare depasit de evenimente in 2018.

Maine avem derbyuri in Champions League si spre norocul nostru multe televiziuni transmit in direct cea mai importanta competitie de fotbal profesionist.  Napoli joaca acasa cu Liverpool, echipa favorita la castigarea titlului in Premier League si cea care a invins pe PSG in prima runda cu 3-2.
Tottenham va juca cu Barcelona, iar daca coechiperii lui Kane vor fi atenti pot produce surpriza pentru ca echipa catalana trece prin momente foarte slabe de joc, nu mai reuseste sa invinga nici echipele mici din Spania.

Echipa Nationala a Brazilei va juca cu Argentina pe 16 Octombrie, iar acest meci nu trebuie ratat de iubitorii de fotbal din intreaga lume. Tot in aceeasi zi se va disputa Belgia vs Olanda si chiar sunt curios daca fosta Portocala Mecanica isi va reveni si va juca fotbalul spectacol de acum cativa ani.

Tot in Octombrie de va disputa si El Clasico: Barcelona vs Real Madrid in ziua de 28. Tot in aceeasi zi se vor juca Napoli vs AS Roma, Marseille vs PSG, si derbyul din Olanda - Ajax vs Feyenoord.

Era sa uit. Pe 16 Octombrie, se joaca Franta vs Germania si sunt curios daca echipa campioana mondiala va reusi sa treaca usor peste tancul german, mai ales ca in Rusia echipa lui Kroos a dezamagit crunt. Se pare ca nemtii au probleme mari pe teritoriul rusesc indiferent daca sunt cu arma in mana, vezi Al Doilea Razboi Mondial, sau cu mingea la picior.

Si ca sa terminam luna in acelasi ritm de foc, pe 29 Octombrie se joaca Lazio vs Inter si Tottenham vs Manchester City.



Comentarii