Statistica Biletul Zilei pe luna August 2018


La fiecare sfarsit de luna o sa fac o statistica a paginii Biletul Zilei ca sa va faceti o idee despre procentul ponturilor oferite gratis si castigate. In fiecare articol de acest gen va fi un link catre luna precedenta, asa incat o sa puteti urmari statistica din ultima vreme fara mari probleme. Pe pagina Biletul Zilei oricum aveti fiecare meci in parte din fiecare zi, dar nu exista o statistica pe perioade mai mari de timp, gen o luna de zile, 3 luni sau 6 luni. Indiferent ce rezultate o sa am in luna respectiva, aceste articole vor fi mereu prezente pe acest site. Transparenta mea si increderea cititorilor in siteul Pariu Sigur sunt strans legate.

In luna August au fost 22 de zile in care Biletul Zilei a iesit la cote intre 1,80 si 2,20. Iar pariurile propuse care au dat gres sunt in numar de 9. Este un procent foarte bun pentru cele 31 de zile din ultima luna de vara. Au fost perioade in care meciul oferit de mine o data la 24 de ore a iesit in 6 sau in 7 zile la rand. La unele meciuri stiu ca am avut noroc, cum a fost cazul partidei de fotbal dintre Milan si AS Roma din Serie A. Dar toti ne rugam la zeita Fortuna atunci cand riscam bani la pariuri. A fost un meci spectaculos cu goluri anulate de VAR, dar Milan a reusit sa castige cu 2-1 in ultimul minut de joc prin golul inscris de Patrick Cutrone, dupa o greseala in apararea celor de la AS Roma care au incercat sa iasa din aparare cu pase pe jos in zona centrala. La acel meci am avut peste 2,5 goluri sau 3+.

Sunt siteuri care au procent de vreo 40% sau chiar mai putin din ponturile oferite intr-o luna de zile. Asa ca va astept mai des pe siteul Pariu Sigur ca sa va inspirati si sa faceti un ban in plus in perioada urmatoare.

Sursa poza www.liverpoolecho.co.uk

Comentarii