Predictie pariuri Real Madrid - AS Roma


Ieri, am avut o zi plina de fotbal in Champions League, Liverpool a castigat in ultimele minute cu 3-2 intalnirea cu PSG(nu pot sa uit greseala mare facuta de Salah la 2-1, atunci cand a pasat in centru in jumatea proprie), Barcelona i-a administrat un 4-0 echipei PSV dupa o prima repriza echilibrata, iar Inter a castigat in ultimele minute cu Tottenham Hotspur, dupa ce echipa din Premier League a controlat jocul. Surpriza neplacuta pentru pariori a fost Napoli care nu a reusit sa inscrie pe terenul echipei Steaua Rosie Belgrad.
Dar seara asta se anunta interesanta pentru iubitorii fotbalului pentru ca Real Madrid se intalneste cu AS Roma in Liga Campionilor pe stadionul Estadio Santiago Bernabeu, de la ora 22. Ambele echipe au un stil ofensiv, iar meciurile dintre cele 2 cluburi de fotbal nu trebuie ratate.

Real Madrid este regina Europei pentru ca este singura echipa care a castigat Champions League 3 sezoane la rand. Dar in acest sezon, clubul din Madrid nu il mai are antrenor pe Zidane, iar Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus. Lipsa lui CR7 nu se face simtita la Madrid pentru ca Gareth Bale si Karim Benzema sunt in forma maxima in aceasta perioada. Iar apararea albilor se misca bine pentru ca a primit doar 3 goluri in ultimele 5 meciuri jucate.

AS Roma NU a inceput cu dreptul noul sezon din Serie A. Din primele 4 meciuri jucate, Roma are doar o victorie, 2 meciuri terminate la egalitate si un rezultat negativ. Apararea este punctul slab al echipei italiene, iar deplasarea la Madrid vine la scurt timp dupa ce Roma a condus pe Chievo cu 2-0 in ultima etapa din serie A si a fost egalata in minutele 53 si 83 prin golurile marcate de Valter Birsa si Mariusz Stepinski.
Anul trecut, Roma a reusit sa elimine Barcelona in dubla mansa in Liga Campionilor, dupa un meci perfect facut pe teren propriu. Barcelona lui Messi a devenit echipa mica in acea intalnire de neuitat pentru suporterii Romei.

Echipe probabile:
Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modrić; Isco, Benzema, Bale

Roma: Olsen; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nzonzi, De Rossi, Cristante; Ünder, Džeko, El Shaarawy

E posibil sa avem un meci cu multe goluri marcate, iar predictia mea la pariuri este ambele echipe marcheaza la cota 1,60. Puteti incerca si peste 3,5 goluri la cota 1,80.



Comentarii