Statistica scor corect

statistica scor corect

In poza de mai sus aveti o statistica scor corect. Cel mai intalnit scor la fotbal este 1-1. Cei de la footystats au facut o statistica in care au inclus peste 300.000 de meciuri, iar acest scor a iesit in 11% din toate partidele de fotbal studiate. Al doilea scor intalnit des la fotbal profesionist este 1-0, iar al treilea este 2-1.
Scorul de 0-0, preferat de italieni pentru ca spun ca nicio echipa nu a gresit, este pe locul 4 in acest top cu 7,7%. Scorul de 0-0 nu este pe gustul meu pentru ca imi place sa pariez pe over la goluri marcate. Dar acest scor face parte din viata fotbalistilor profesionisti, dar si a pariorilor.

Eu va recomand sa NU pariati pe scor corect pentru ca este cel mai greu de ghicit. Mi se pare ca este foarte dificil sa faci bani la pariuri sportive daca risti pe scor corect sau pariul pauza/final. Dar aceasta statistica te poate ajuta daca joci la victorie, pentru ca 2 rezultate din primele 3 reprezinta victorii ale gazdelor, iar in alte 2 rezultate din top 3, ambele echipe marcheaza.
O alta chestie importanta este ca doar un rezultat din primele 6 este peste 2,5 goluri sau 3+. Ca sa va dati seama cate meciuri se termina cu putine goluri, mai ales daca pariati pe Liga 1 din Romania.

Comentarii