Cum arata grupele Champions League din sezonul viitor

grupele Champions League

Stiti ca din sezonul viitor, 4 echipe din primele campionate din Europa vor juca direct in grupele Champions League.
  • Spania: Barcelona, Atlético Madrid, Real Madrid, Valencia
  • Germania: Bayern München, Schalke, Hoffenheim, Borussia Dortmund
  • Anglia: Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool
  • Italia: Juventus, Napoli, Roma, Internazionale Milano

Dar nu cred ca stiti cum arata echipele din prima urna valorica. Acestea sunt campioanele din cele 6 cele mai puternice campionate din Europa, conform coeficientului UEFA, plus castigatoarea Champions League si echipa care a ridicat trofeul Europa League:
1. Real Madrid - echipa care a invins Liverpool in finala din Liga Campionilor cu 3-1.
2. Atlético Madrid - echipa care a castigat Europa League impotriva echipei Marseille prin cele 2 goluri marcate de Antoine Griezmann in minutele 21 si 49, plus golul lui Gabi din minutul 89.
3. Barcelona - campioana din Spania care a ratat la un meci recordul de a termina sezonul fara nicio infrangere in campionat.
4. Bayern München - campioana din Germania care domina Bundesliga de ani de zile.
5. Manchester City - echipa lui Guardiola a castigat Premier League cu 100 de puncte, la o diferenta mare de locul 2 ocupat de Manchester United care a strans 81 de puncte.
6. Juventus - a dominat campionatul din Italia si singura echipa care i-a pus probleme pana la final a fost Napoli, echipa de pe locul 2.
7. Paris Saint-Germain - este o echipa cu un buget enorm si a castigat campionatul din Franta la pas, dar in Champions League are un parcurs impiedicat.
8. Lokomotiv Moscova - a castigat campionatul in Rusia la 2 puncte de ocupanta locului 2, CSKA Moscova. Campioana a strans 60 de puncte din 18 victorii, 6 egaluri si 6 infrangeri.

Mai jos aveti coeficientul campionatelor din Europa pentru cupele europene



Comentarii