Stiri din fotbal extern


Bayern Munchen a castigat campionatul in Germania de 6 ori la rand. Dupa 29 de etape, Bayern are 20 de puncte fata de ocupanta locului 2 - Schalke 04. Cu aceasta ocazie, James Rodriguez a reusit sa fie campion in urmatoarele tari: Spania, Germania, Portugalia si Argentina.

Barcelona a egalat recordul echipei Real Sociedad si a ajuns la 38 de meciuri fara infrangere in La Liga. Real Sociedad a reusit acest record cu 22 de victorii si 16 egaluri, iar Barcelona cu 31 de victorii si 7 egaluri.
In perioada inainte de al Doilea Razboi Mondial cand erau doar 18 partide de fotbal in tot campionatul, doar 2 echipe au castigat campionatul neinvinse. Athletic Bilbao a reusit performanta in sezonul 1929-1930 si Real Madrid in sezonul 1931-1932.
Dar de cand sunt 38 de meciuri in tot sezonul din La Liga, nicio echipa din Spania nu a reusit sa scape fara cel putin o infrangere. Barcelona mai are de disputat urmatoarele partide de fotbal: Valencia (H), Celta (A), Deportivo (A), Real Madrid (H), Villarreal (H), Levante (A), Sociedad (H). H reprezinta acasa si A deplasare.

Aseara, Manchester United a revenit de la 2-0 si a invins echipa lui Guardiola chiar cand acesta se pregatea sa sarbatoreasca castigarea titlului in Premier League. Ce le-a spus Mourinho jucatorilor la pauza: "You don’t want to be the clowns standing there watching them get their title"
Manchester City nu a mai pierdut un meci dupa ce a condus cu 2-0 din 2008. Atunci Liverpool a revenit si a castigat partida de fotbal cu 3-2. Dar Liverpool din sezonul 2008-2009 era o super echipa. A invins pe Manchester United si pe Real Madrid intr-o saptamana.

PSV a marcat 3 goluri in 5 minute si revenit la conducere dupa ce era condusa cu 2-0 de AZ Alkmaar. Golurile au fost inscrise de Gaston Pereiro in minutul 74, Hirving Lozano in minutul 76 si Marco van Ginkel in minutul 79 din penalty. Golul 2 a fost un cadou din partea portarului echipei AZ Alkmaar. Acesta a degajat chiar in picioarele unui atacant care venea in presing.
Campionatul in Olanda se va decide saptamana viitoare in derby-ul PSV-Ajax.

Sursa poza: Michael Regan Twitter










Comentarii