Cum sa castigi la Betfair


Toti vrem sa facem bani din pariuri. Unii studiaza ore intregi, joaca doar un meci pe bilet si au auto-control, altii cer doar codul biletului cu 7 evenimente ca sa il puna la o agentie de pariuri sportive de la colt de strada.
Dar se pot face bani la Betfair si altfel. Poti sa intri si sa iesi de pe piata cu un castig asigurat indiferent cum se termina meciul. Unii fac trading, altii scalping, dar scapi de emotiile ca o sa pierzi la finalul meciului. Un specialist in trading este Catalin care are siteul Cota2 si pe care il gasiti pe Facebook cu numele Catalin Mihalache - Cota 2.
Catalin va poate explica ce inseamna trading si cum sa castigi la Betfair. Are pe site cateva tutoriale despre cum sa faci bani prin aceasta metoda.

Un exemplu oferit de el la care nu m-am gandit este urmatorul: alegi un meci important, apoi pariezi 100 de euro pe egal la cota 4 inaintea partidei de fotbal cu o ora sau doua inainte. Pentru ca multi pariori risca bani cu 5 minute inaintea meciului si cota pe egal va scadea. Cota scade la 3,70 sau chiar 3,50 si atunci voi dati Cash Out si o sa fiti pe plus. Nu mai stati cu emotii daca se marcheaza la inceputul meciului pentru ca voi ati facut bani inainte ca arbitrul sa fluiere inceputul intalnirii de fotbal. Tradingul face bine portofelului pe termen lung.

Ce inseamna scalping?
Scalping este metoda de a face bani in cateva minute. Sa zicem ca urmaresti un meci din Liga 1 de la noi si nu se joaca mai nimic. Joci Sub 1,5 goluri sau sub 2,5 goluri in minutul 30 si iesi de pe piata in minutul 35 sau 36. Ai facut bani in 5 minute. Nu sunt sume mari, dar sunt bani castigati usor. Aceasta metoda merge si atunci cand este un jucator accidentat sau se fac schimbari pentru ca sunt timpi morti.
Scalping merge realizat si la tenis, mai ales daca meciul este transmis in direct la TV. In tenis cotele se misca non-stop si nu se blocheaza ca la fotbal atunci cand se da gol. Atunci cand favoritul la tenis are un game slab pe care il pierde, cota la victorie va creste. Atunci pariezi pe el. In general, favoritii trec repede la carma jocului si isi revin repede dupa un game pierdut, iar cota la victorie va scadea. Atunci dati Cash Out si ati facut un ban cinstit.

Comentarii