Stiri pe bune


1. S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala. Din urna a 2-a valorica fac parte Anglia, Spania, Mexic, Columbia. Acestea sunt echipe foarte puternice pentru orice echipa din prima urna. Tragerea la sorti a grupelor pentru Mondialul din Rusia va avea loc pe 1 Decembrie 2017.


2. Peru s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia dupa ce a invins cu 2-0 pe Noua Zeelanda. Golurile au fost marcate de Farfan in minutul 28 si Ramos C. in minutul 65. Peru s-a calificat la un Mondial dupa 36 de ani.
Islanda si Panama sunt la prima participare la un Turneu Final.

3. Ventura a fost dat afara de la carma Nationalei Italiei, dupa ce aceasta echipa a ratat calificarea la Mondiale. Ventura a incercat sa joace cu 3 fundasi, in stilul italian. Dar dintre antrenorii italieni, doar Conte poate juca cu 3 fundasi si poate avea si rezultate remarcabile. Unii glumesc si pun ca Ventura trebuia demis inca de la pauza meciului cu Suedia.

4. Sunt zvonuri ca Griezmann si Barcelona au ajuns la un acord si din sezonul viitor va fi jucatorul care va juca in atac langa Messi. Suporterii lui Atletico spun ca este o miscare care sa dezbine vestiarul echipei favorite. Dar din ce stiu eu Griezmann isi dorea sa plece inca de anul trecut.

5. Mascherano este accidentat si va lipsi cel putin o luna de pe gazon. Pentru ca Vermaelen se accidenteaza la fiecare meci si Marlon a fost imprumutat, Barca ii are doar pe Umtiti si Pique ca fundasi centrali in urmatoarele intalniri cu Juventus, Valencia si Leganes. Sergi Roberto ar putea juca in aparare, dar si el este accidentat.

Comentarii