Avancronica Champions League: Juventus vs Porto


Juventus a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Porto, iar returul pare ușor la prima vedere. Alex Telles a luat cartonaș roșu în prima repriză din tur și și-a lăsat echipa în 10 oameni. Iar Porto s-a apărat bine până în minutul 72 când a încasat primul gol marcat prin Marko Pjaca. Și doar peste 2 minute a înscris și Daniel Alves. Jucătorii brazilieni, ca Alex Telles, au o problemă majoră cu diciplina atunci când joacă în Europa. E meci important în Liga Campionilor împotriva lui Juventus, iar tu faci 2 faulturi la rupere și primești cartonaș roșu la niște faze care nu anunțau nimic periculos pentru echipa ta. Problemă de mentalitate.

În ultima etapă din Serie A, Juve a câștigat derbyul cu Milan în ultimul minut printr-o lovitură de la 11 metri, cu 2-1. De la meciul tur cu Porto, Juventus a jucat 4 meciuri în campionatul din Italia unde a câștigat 3 meciuri și a făcut un egal. Cu victoria împotriva echipei Milan, Juventus ajunge la 11 victorii din ultimele 12 în toate competițiile. În plus, Juventus a câștigat ultimele 9 partide de fotbal jucate acasă.

Porto și-a revenit repede după înfrângerea de acasă cu echipa care a câștigat campionatul în Italia anul trecut. Porto are 3 victorii la rând în campionat, a înscris 12 goluri și nu a primit niciunul. Porto are 9 victorii în ultimele 10 partide, dar meciul din Champions League de marți se va juca la alt nivel.

De la Juve vor lipsi Giorgio Chiellini și mijlocașul Stefano Sturaro. La Porto nu vor juca Jesus Corona care e accidentat și Alex Telles carea încasat cartonașul roșu în tur.

Echipe probabile:
Juventus: Gianluigi Buffon; Dani Alves, Leonardo Bonucci, Andre Barzagli, Alex Sandro; Sami Khedira, Miralem Pjanic, Juan Cuadrado; Mario Mandzukic, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain

Porto: Iker Casillas; Maxi Pereira, Felipe, Ivan Marcano, Miguel Layun; Danilo Pereira, Ruben Neves, Hector Herrera; Yacine Brahimi, Francisco Soares, Andre Silva

Porto nu mai are nimic de pierdut și trebuie să iasă la joc și să înscrie pe terenul celor de la Juventus. Cred că pariul ambele marchează sau GG la cota 1,90 e de luat în considerare. Cred că și o victorie a echipei Juventus are șanse de reușită la cota 1,65.

Comentarii