Biletul Zilei 12 februarie 2016

Pentru biletul acestei zilei propunem doua evenimente: unul din fotbalul portughez si unul din tenis.

Jonas este golgheterul campionatului portughez in acest sezon. (sursa poza: football.australia.com.au)

Benfica - FC Porto (de la 22:30)
Derby-ul primei ligi de fotbal din Portugalia se joaca vineri pentru ca "vulturii" vor da piept in optimile Champions League marti seara cu Zenit St. Petersburg. Benfica este castigatoarea ultimelor 2 campionate si liderul la zi in Primeira Liga cu 52 de puncte, in timp ce FC Porto este pe locul al 3-lea in clasament la 6 puncte distanta.
Dupa 21 de etape, Benfica are cea mai buna ofensiva cu nu mai putin de 59 de goluri inscrise, pentru care au stralucit atacantul brazilian Jonas Goncalves Oliveira (23 goluri) si atacantul grec Konstantinos Mitroglu (11). De asemenea, si forma pe care o travereseaza mijlocasul portughez Miguel Pizzi (5) trebuie mentionata. De partea cealalta, FC Porto beneficiaza de cea mai buna defensiva (14 goluri primite), la egalitate cu echipele aflate deasupra sa in clasament: Benfica si Sporting. In ceea ce priveste atacul, "dragonii" se bazeaza pe mai multi jucatori: atacantul camerunez Vincent Aboubakar (10 goluri, transferat in vara trecuta de la Lorient), atacantul sud-coreean Suk Hyun-Jun (9, transferat in vara trecuta de la Vitoria Setubal), aripa mexicana Jesus Corona (7 goluri, adus in vara trecuta de la Twente Enschede), mijlocasul mexican Hector Herrera (5).
Ne asteptam la un numar destul de mare de goluri in aceasta partida, avand in vedere ca 15 meciuri din cele 21 etape ale "vulturilor" s-au incheiat "peste 2,5 goluri", in timp ce "dragonii" au un raport echilibrat in acest clasament, contabilizand doar 11 partide cu cel putin 3 goluri. 
Un pariu ce merita incercat este peste 0,5 goluri in prima repriza (1,45). In 81% din partidele disputate de cele 2 echipe in acest sezon, s-a marcat cel putin un gol in primele 45 de minute.

Steve Johnson ar trebui sa nu aiba probleme in disputa cu conationalul Taylor Fritz. (sursa poza: atpworldtour.com)

Taylor Fritz - Steve Johnson (de la 03:30) 
Duelul american intre tanarul Taylor Fritz (18 ani, numarul 145 ATP) si Steve Johnson (26 ani, numarul 29 ATP) se desfasoara in faza optimilor turneului de hard de la Memphis (SUA), Cei doi jucatori nu s-au mai intalnit anterior. In acest inceput de an, Taylor Fritz a reusit sa castige Turneul Challenger pe suprafata hard de la Happy Valley (Australia), in timp ce Steve Johnson a participat la Australian Open, unde a fost eliminat in turul 3 de spaniolul David Ferrer (numarul 6 ATP). Daca Fritz are 10 victorii si 2 infrangeri la simplu in acest sezon, in timp ce Johnson are 2 victorii si 3 infrangeri la simplu in 2016.
Tinand cont de diferenta de valoare a celor 2 jucatori, mizam pe victoria lui Steve Johnson (1,46).
Meciul se va desfasura in noapte de joi spre vineri de la ora 03:30, astfel ca daca mizati la casele offline, incercati sa plasati biletul la pana la sfarsitul programului lor de joi.

Cota totala a celor 2 evenimente este 2,11.

Biletul Zilei este cu titlu informativ. 
Nu mizati niciodata bani pe care nu va permiteti sa ii pierdeti!

Comentarii

  1. Incredibil, dar Taylor Fritz l-a invins in 2 seturi (incheiate la tie-break) pe Steve Johnson si a distrus biletul, in timp ce portughezii erau la egalitate dupa prima repriza 1-1. Bilet pierdut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu