Chelsea - Paris Saint Germain





Chelsea a fost și este un coșmar pentru Paris Saint Germain în meciurile eliminatorii din Champions League. Echipa lui The Special One joacă bine acasă, iar egalul din deplasare cu gol marcat îi oferă echipei albaștrilor o șansă în plus. În tur, golurile au fost marcate de Ivanovic în minutul 36 și de Cavani în minutul 54. PSG a mai avut câteva ocazii mari de a înscrie, dar norocul a fost de partea lui Jose Mourinho.

Cotele la pariuri la meciul Chelsea - Paris Saint Germain:
Chelsea are cota 2,04 la victorie, egalul are cota 3,45 și victoria echipei PSG are cota 4,40. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,40 și sub 2,5 goluri are cota 1,70. Ambele marchează sau GG are cota 2,04. Calificarea echipei Chelsea are cota 1,54 iar cota echipei PSG este 3,15.

PSG nu a reușit încă să elimine o echipă de top în etapele eliminatorii din Champions League. Echipa din Paris joacă bine acasă, dar în deplasare nu prea se descurcă. În grupa din Liga Campionilor, în meciurile de afară, PSG are doar o victorie cu 1-0 la APOEL(gol marcat in minutul 87 de Cavani), un egal 1-1 cu Ajax(echipă olandeză nu mai prezintă demult un pericol în fotbalul mare) și a pierdut clar pe terenul Barcelonei cu scorul de 3-1.
Statistica echipei PSG în deplasare în campionatul Franței arată așa: 5 victorii, 7 egaluri și 2 înfrângeri.

Cred că Chelsea va juca defensiv și va încerca să lovească pe contra-atac. Iar statistica spune că Chelsea are un procent de 100% goluri marcate atunci când a jucat pe teren propriu.
În ultimele 13 meciuri jucate pe Stamford Bridge, Chelsea nu a pierdut niciun meci. Este nevoie de o echipă puternică ca să o bată pe Chelsea acasă, iar PSG e prea fricoasă în deplasări.
Statistica echipei Chelsea acasă în Premier League: 11 victorii, 2 egaluri și nicio înfrângere.

O să pariez la meciul Chelsea - Paris Saint Germain pe victoria gazdelor la cota 2,04 la william hill. Puteți încerca și peste 2 goluri handicap asiatic la cota 1,70. Dacă se marchează exact 2 goluri, primiți banii înapoi.

Comentarii

  1. Chelsea a fost egalata pe final scor 1-1. Primul varianta a fost gresita. Pentru ca s-au marcat exact 2 goluri, pariul pe goluri marcate este void, adica banii inapoi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu